- 2,690
- 947
- 113
Sal dost boswer hep oyle olur zatenNasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyse
Sal dost boswer hep oyle olur zatenNasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyse
Sizin sürekli muhabbet ettiğiniz adamlar en çok dmyi atanlar biliyor musun hocam enteresan yaniAtanı yaz buraya söyleyin bu adamları ulu orta kanka defolsun gitsinler artık burdan
Dostum çok takip ettik sen bilirsin yinedeHalit onko Hakan bana IBAN atsın diğerlerini Abuzer soylicek
Ya hep aynı adamlar be kardeşim bu adamlar herkesi yıldırıyor şikayet etmiyorlar etseler hepsi gidecek banlanacak yani bak ben takip etmedim 1 tane mesaj yazdım oda himmete konuyla alakasızKanka ifşalamak suç mu bilmiyorum da hiç tanımadığım adam para isteyince tuhafıma gidiyo. Muhabbetim olsa bi alışveriş olsa anlarım da
Mülayim abinin orayı takip et reis Mülayim abi başarırsa geri çevirmezDostum çok takip ettik sen bilirsin yinede
Öyle aktifi yiyeyim kanka ya adam kepenk açar gibi rol rol geziyor sabahtan akşama tek derdi konuyu takip edeyim yalandan 3-5 para gelsin böyle forumdasların aq ne bir sohbet ne bir varlık gösteriyorlar sadece para abi sadece paraNasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyse
Ben bildiriyorum ama banlanmadı hiçbiri hepsi forumda hala o yüzden dm kapattımYa hep aynı adamlar be kardeşim bu adamlar herkesi yıldırıyor şikayet etmiyorlar etseler hepsi gidecek banlanacak yani bak ben takip etmedim 1 tane mesaj yazdım oda himmete konuyla alakasız
Ben beğensem bana da atacaktı para biliyorum ben beğenmedim utanırım yani ben olmadığım şeyi beğeneyim yav anasını bellediler iyice önceden bunlar çok seri banlanıyordu artık banlamıyolar
Hadı yapalım7 kişi adam başı 380 yapicam
Aga takip ettik bizde7 kişi adam başı 380 yapicam
Kanka dünden beri her rollde şunu yapıyosun. Bak adın çıkacak. Yapma. Şikayet ediliyor bu mesajlar. Rollde tek sen olsan da görmezden gelir insanlarAga takip ettik bizde
İyi tmm kardeşim tşk ederimKanka dünden beri her rollde şunu yapıyosun. Bak adın çıkacak. Yapma. Şikayet ediliyor bu mesajlar. Rollde tek sen olsan da görmezden gelir insanlar
Senin için diyorum bak. Seni aylar öncesinden tanıyorum benim bi çekiliş sana çıkmıştı. Canını yerimİyi tmm kardeşim tşk ederim
Eyvallah kardeşim hakkını helal etSenin için diyorum bak. Seni aylar öncesinden tanıyorum benim bi çekiliş sana çıkmıştı. Canını yerim
Knk ödül alman gerekirdi sen benden fazla takip ettşn ayıp etmişler valla saglık olsun boşriverİyi tmm kardeşim tşk ederim
Aynen sağlık olsunKnk ödül alman gerekirdi sen benden fazla takip ettşn ayıp etmişler valla saglık olsun boşriver
Ver o xaman adama madem senden fazla hakettiKnk ödül alman gerekirdi sen benden fazla takip ettşn ayıp etmişler valla saglık olsun boşriver
Ödül almadım ki ben knkVer o xaman adama madem senden fazla haketti
Önemli olan olmayanı paylaşmak tek o takip etti gerisi hikayeydiÖdül almadım ki ben knk