http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Medvedev 50k

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
Kanka ifşalamak suç mu bilmiyorum da hiç tanımadığım adam para isteyince tuhafıma gidiyo. Muhabbetim olsa bi alışveriş olsa anlarım da
Ya hep aynı adamlar be kardeşim bu adamlar herkesi yıldırıyor şikayet etmiyorlar etseler hepsi gidecek banlanacak yani bak ben takip etmedim 1 tane mesaj yazdım oda himmete konuyla alakasız
Ben beğensem bana da atacaktı para biliyorum ben beğenmedim utanırım yani ben olmadığım şeyi beğeneyim yav anasını bellediler iyice önceden bunlar çok seri banlanıyordu artık banlamıyolar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
Nasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyse
Öyle aktifi yiyeyim kanka ya adam kepenk açar gibi rol rol geziyor sabahtan akşama tek derdi konuyu takip edeyim yalandan 3-5 para gelsin böyle forumdasların aq ne bir sohbet ne bir varlık gösteriyorlar sadece para abi sadece para

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,337
2,904
113
Ya hep aynı adamlar be kardeşim bu adamlar herkesi yıldırıyor şikayet etmiyorlar etseler hepsi gidecek banlanacak yani bak ben takip etmedim 1 tane mesaj yazdım oda himmete konuyla alakasız
Ben beğensem bana da atacaktı para biliyorum ben beğenmedim utanırım yani ben olmadığım şeyi beğeneyim yav anasını bellediler iyice önceden bunlar çok seri banlanıyordu artık banlamıyolar
Ben bildiriyorum ama banlanmadı hiçbiri hepsi forumda hala o yüzden dm kapattım