- 72
- 15
- 8
500 ödedi beyler
Eğt geçerli değil diyor canlıerken çekildim egt bu sitede açık hemen 1k oldu 5kya rahat gidilir gibiydi
çekimi gönderdiler
Ekli dosyayı görüntüle 799818
Ödemiş adama işte caktırma.dEğt geçerli değil diyor canlı
Bende bekliyorum ondan işleme aldı benimde inşallah öderÖdemiş adama işte caktırma.d
EGT'de sadece 1 oyun geçerli değil yazıordu kuralalrda. kurallara bak hacı değiştirdilerse bilemem. canlıyı boşver kurallara bakEğt geçerli değil diyor canlı
ben bunu oyun adı sanıyordumEğt wild traces oyunlarında diyor yani wild biriktirme oyunları yasak.
-) Slot alanında geçerli olan 300 ₺ Nakit Bakiyeniz ile 1 kere ilgili alanlar’da oyunlara katılım sağlamanız gerekmektedir.Wazdan , Playson sağlayıcıları ve EGT Wild Traces oyunlarına katılımınız kural ihlali sayılacak olup, deneme bonus kazancınız iptal edilecektir.
2-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 1.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 250 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
3-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 2.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 500 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
4-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 5.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 1000 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
Kazancın Başkenti Berlinbet !
Kazanç, heyecan eğlence şans Berlin'de seninle. Hemen üye ol ve kazanmaya başla.m.berlinbet44.com
Güncel ?