- 19
- 8
- 3
Dede ve 15 dragons pearl oyunuyla 5000 yaptım 1000 çekim verdim bakalım nolucak
Güncel adres neÇekim geldi yapıkredi olmuyomuş haberiniz olsun paylaşan arkadaşa teşekkürler
Güncel adresÇekim geldi yapıkredi olmuyomuş haberiniz olsun paylaşan arkadaşa teşekkürler
berlinbet63.comGüncel adres
Link nedir-) Slot alanında geçerli olan 300 ₺ Nakit Bakiyeniz ile 1 kere ilgili alanlar’da oyunlara katılım sağlamanız gerekmektedir.Wazdan , Playson sağlayıcıları ve EGT Wild Traces oyunlarına katılımınız kural ihlali sayılacak olup, deneme bonus kazancınız iptal edilecektir.
2-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 1.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 250 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
3-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 2.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 500 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
4-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 5.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 1000 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
Kazancın Başkenti Berlinbet !
Kazanç, heyecan eğlence şans Berlin'de seninle. Hemen üye ol ve kazanmaya başla.m.berlinbet44.com
Ödemem geldi bilgilendiren paylaşan ve bu ortam için elinden geleni yapan tüm forum ailesine teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 826776
Çekim talebi verildi bekleniyor...
Ya bunlar bulmuş bi oyun ip diye oyayip durular milletinenİp dedi şaka gibi ismini daha yemi duyuyorum
Sanada mi ip dendiYa bunlar bulmuş bi oyun ip diye oyayip durular milletinen