- 6,569
- 1,781
- 113
kendini unutma knk :@berkayaydin6 kardesimmm liste bu sekilde
@Umutks41
@Eren44
@hayro45
@kalamar3
@burakk
@erhanbey22
@mrpunk35
@ctnbilgi
@Ganilost
@k2ranbol
kendini unutma knk :@berkayaydin6 kardesimmm liste bu sekilde
@Umutks41
@Eren44
@hayro45
@kalamar3
@burakk
@erhanbey22
@mrpunk35
@ctnbilgi
@Ganilost
@k2ranbol
bizde takipteydik ama canınız sağolsun@berkayaydin6 kardesimmm liste bu sekilde
@Umutks41
@Eren44
@hayro45
@kalamar3
@burakk
@erhanbey22
@mrpunk35
@ctnbilgi
@Ganilost
@k2ranbol
lan olum bas git10 kişiye 20 tl diye konu açsam övgü yağmuruna tutacak insanlar burda sırf tanıdık arkadaşlarını korumak için bana saldırıyor hepiniz aynısınızaynaya bakacak yüzünüz olsun. bu kadar kollamayın birbirinizi
yahu bende beğendim beni niye almadın listeye kardeş dalgamı geçiyorsunuz@berkayaydin6 kardesimmm liste bu sekilde
@Umutks41
@Eren44
@hayro45
@kalamar3
@burakk
@erhanbey22
@mrpunk35
@ctnbilgi
@Ganilost
@k2ranbol
çok yanlış yerdesin burda amaç birbirini kollamak topluluk oluşturup birlikte durabilmek10 kişiye 20 tl diye konu açsam övgü yağmuruna tutacak insanlar burda sırf tanıdık arkadaşlarını korumak için bana saldırıyor hepiniz aynısınızaynaya bakacak yüzünüz olsun. bu kadar kollamayın birbirinizi
Tırrek totem mi yaptınyahu bende beğendim beni niye almadın listeye kardeş dalgamı geçiyorsunuzadam sırf benimle tartıştı diye beni listeye katmamış hasbinallah çoluk çocukla uğraşıyoz
Keşke benide ekleseydibkendini unutma knk :![]()
kardeş bokunu çıkarttın bak ilk mesaj attığında kaç kişi olalım yardımcı dedi sen sataşmaya başladın mesaj bile atılmıyor bak sana söyle derdinizi güzel bi üslupla yardımcı olucak çok adam var burda söylemeyeceksen de germe herkesi10 kişiye 20 tl diye konu açsam övgü yağmuruna tutacak insanlar burda sırf tanıdık arkadaşlarını korumak için bana saldırıyor hepiniz aynısınızaynaya bakacak yüzünüz olsun. bu kadar kollamayın birbirinizi