http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling berkayaydin6 / Kasa 314 hedef 600 3/15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
10 kişiye 20 tl diye konu açsam övgü yağmuruna tutacak insanlar burda sırf tanıdık arkadaşlarını korumak için bana saldırıyor hepiniz aynısınız:D aynaya bakacak yüzünüz olsun. bu kadar kollamayın birbirinizi
lan olum bas git

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
goremedimlerim varsa affola kardeslerim soylesinler berkayim onlarida eklesin

ctnbilgi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,162
696
113
10 kişiye 20 tl diye konu açsam övgü yağmuruna tutacak insanlar burda sırf tanıdık arkadaşlarını korumak için bana saldırıyor hepiniz aynısınız:D aynaya bakacak yüzünüz olsun. bu kadar kollamayın birbirinizi
çok yanlış yerdesin burda amaç birbirini kollamak topluluk oluşturup birlikte durabilmek

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
kardeş bokunu çıkarttın bak ilk mesaj attığında kaç kişi olalım yardımcı dedi sen sataşmaya başladın mesaj bile atılmıyor bak sana söyle derdinizi güzel bi üslupla yardımcı olucak çok adam var burda söylemeyeceksen de germe herkesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...