Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beraat ve Tazminat

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,963
955
113
Kral avukatim var alicagimi da biliyorum fakar tazminat komisyonu diye birsey cikartmislar orada surec ne kadar suruyor bir bilgi bulamadim daha once bu komisyondan dosyasi cikan var mi acaba diye merak ediyorum
Süreç 2 3 celse sürer.
Aynı durumda bir arkadaşım cezaevine girmişti .

Çocuk biryerden meth alıyor yakalanıyor aldığı kişiyi söylemiyor benim arkadaşı söylüyor polis çocuğu aldı 11 ay hapis yattı sonra beraat aldı dava açtı 100 bin tl aldı 2017 yılında.

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
54
28
Süreç 2 3 celse sürer.
Aynı durumda bir arkadaşım cezaevine girmişti .

Çocuk biryerden meth alıyor yakalanıyor aldığı kişiyi söylemiyor benim arkadaşı söylüyor polis çocuğu aldı 11 ay hapis yattı sonra beraat aldı dava açtı 100 bin tl aldı 2017 yılında.
Hocam iste bu komisyon da 2018 de kurulmus artik eskisi gibi mahkemeler bakmiyormus. Ondan once ben de bi miktar tazminat almistim 4 ay durdu icra mahkemesi verdi ama simdi oyle yurumuyormus sistem

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Dost çok geçmiş olsun Rabbim bidaha düşürmesin benimde Şubat 2020 de suç işlemiştim 1 sene 8 ay verilmişti habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay ceza aldım fakat cezamin toplamı 2 sene 6 ay olduğu için imza veya denetim verilmedi bana girdi çıktıda yapmadım senin ceza toplamin kaç yılki okadar yattın kral

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
54
28
Dost çok geçmiş olsun Rabbim bidaha düşürmesin benimde Şubat 2020 de suç işlemiştim 1 sene 8 ay verilmişti habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay ceza aldım fakat cezamin toplamı 2 sene 6 ay olduğu için imza veya denetim verilmedi bana girdi çıktıda yapmadım senin ceza toplamin kaç yılki okadar yattın kral
Abicim ben tutuklu yargilandim ve yargilanma sonucunda beraat ettim