- 549
- 147
- 43
Savcılık şevketti olayın ertesigünü mahkemeye hakimde adli kontrol verdiE devletten degil UYAPtan bak
Savcılık şevketti olayın ertesigünü mahkemeye hakimde adli kontrol verdiE devletten degil UYAPtan bak
Yok bina yeni nöbetçi mahkeme gibi bişey oldu anlık oldu herşeyBelki de eski binadan yeni binaya tasinmislardir. O sirada da Baaaazı dosyalar kaybolmustur.Ekli dosyayı görüntüle 838044
Süreç 2 3 celse sürer.Kral avukatim var alicagimi da biliyorum fakar tazminat komisyonu diye birsey cikartmislar orada surec ne kadar suruyor bir bilgi bulamadim daha once bu komisyondan dosyasi cikan var mi acaba diye merak ediyorum
Hocam iste bu komisyon da 2018 de kurulmus artik eskisi gibi mahkemeler bakmiyormus. Ondan once ben de bi miktar tazminat almistim 4 ay durdu icra mahkemesi verdi ama simdi oyle yurumuyormus sistemSüreç 2 3 celse sürer.
Aynı durumda bir arkadaşım cezaevine girmişti .
Çocuk biryerden meth alıyor yakalanıyor aldığı kişiyi söylemiyor benim arkadaşı söylüyor polis çocuğu aldı 11 ay hapis yattı sonra beraat aldı dava açtı 100 bin tl aldı 2017 yılında.
Dost çok geçmiş olsun Rabbim bidaha düşürmesin benimde Şubat 2020 de suç işlemiştim 1 sene 8 ay verilmişti habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay ceza aldım fakat cezamin toplamı 2 sene 6 ay olduğu için imza veya denetim verilmedi bana girdi çıktıda yapmadım senin ceza toplamin kaç yılki okadar yattın kral
Hocam neden yatmıştın içerdeBende 19 yasimdaydim ciktigimda iki senelik mahkumdum sanada gecmis olsun allah bundan sonra hayirli hayat nasip etsin
Gecmis mevzu kasimaya gerek yok 58 sene ceza almistimHocam neden yatmıştın içerde
Hocam o nasıl bi cezadır peki noldu yattinizmi hocamGecmis mevzu kasimaya gerek yok 58 sene ceza almistim
Geçmiş olsun harbiden Rahşan affı kurtarmışGecmis mevzu kasimaya gerek yok 58 sene ceza almistim
Abicim ben tutuklu yargilandim ve yargilanma sonucunda beraat ettimDost çok geçmiş olsun Rabbim bidaha düşürmesin benimde Şubat 2020 de suç işlemiştim 1 sene 8 ay verilmişti habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay ceza aldım fakat cezamin toplamı 2 sene 6 ay olduğu için imza veya denetim verilmedi bana girdi çıktıda yapmadım senin ceza toplamin kaç yılki okadar yattın kral