- 1,865
- 656
- 113
50 tane konu açıldı böyle site elemanları yapıyor peşini bırakma alırsınArkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
50 tane konu açıldı böyle site elemanları yapıyor peşini bırakma alırsınArkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Benim açılmış aktifbankta dolandırıcılık bile yapılmış 9 ayda mahkemem varPeki dostum bisey sorucam senin adına banka hesabı acabilirlermi senden habersiz
Açamazlar bro adına nasıl banka hesabı açsınlar görüntülü görüşmen vesaire gerekiyorBenim açılmış aktifbankta dolandırıcılık bile yapılmış 9 ayda mahkemem var
Vallahi adıma hesap açılmış sanal hesap diye birşey 9. Ayda mahkemem var dolandırılan adamla konuştum neler neler kimin yaptığı belli değilAçamazlar bro adına nasıl banka hesabı açsınlar görüntülü görüşmen vesaire gerekiyor
Kardeşim bazen sahte linklere tıkladığında şifreni kullanıcı adını yazarsan kaydediyor öyle giriyolarArkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Adamlar kimlikleri satiyolar ne dolandırıcılar var kardesimAçamazlar bro adına nasıl banka hesabı açsınlar görüntülü görüşmen vesaire gerekiyor
Gardaş site yapmaz bence..Arkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Aynen öyle dostBetco da oynuyorsan herşey olabilir götündeki donu bile alırlar farkına varamazsın
2 adımlı olanın genelde olmuyorÇok geçmiş olsun hocam.2 adımlı aktif miydi
site adamlarına işler mi ? Her Bilgi ellerinde kankam2fa kur varsa sms kur birşey yap para bırakıyorsan hesapta önlem alıcaksın her boku yaparlar
Valla vbette adamın birisinin 700 k ya yakın parası profesyonel dolandırma yöntemiyle çekilmiş.Vbet 10 günlük inceleme sonunda hatalarını üstlenip adama parasını geri yüklemiş.2 adımlı olanın genelde olmuyor
site onu kontrol edemez ad soyad uyuşması yeterlidir. ve bir çok kişi data olarak bunların satışını yapıyor. parolpara payco vs. sahte hesaplar açabilmek çocuk oyuncağı çekimi rahatlıkla sağlayabilirlerMerak ettiğim sitedeki hesabından farklı bir başkasının hesabına çekim mümkün olmaması lazım olduysa eğer bundan site sorumludur
Sen bu haberi nerden aldınValla vbette adamın birisinin 700 k ya yakın parası profesyonel dolandırma yöntemiyle çekilmiş.Vbet 10 günlük inceleme sonunda hatalarını üstlenip adama parasını geri yüklemiş.
Farklı bir forumda duruyor konusu.Sen bu haberi nerden aldın
İyi ödemiş valla 700 bin az para degilFarklı bir forumda duruyor konusu.
Vasakli bı üyedir o yoksa vbette dahil kim olursa olsun bizim sorumlulugumuzda değildi der geçerdi genelde böyle derler cünküValla vbette adamın birisinin 700 k ya yakın parası profesyonel dolandırma yöntemiyle çekilmiş.Vbet 10 günlük inceleme sonunda hatalarını üstlenip adama parasını geri yüklemiş.
Ben konuya dün akşam denk gelince okudum.Başta tamamen dediğin gibi olmuş.Hatta vbet temsilcisi üyeyi hatalı bulmaya çalışmış.Ardından konuyu takip eden insanlar ısrarla üyenin hatası olmadığını belirtip destek çıkınca temsilci konunun inceleneceğini belirtmiş sonrasındada sorun çözülmüş.Vasakli bı üyedir o yoksa vbette dahil kim olursa olsun bizim sorumlulugumuzda değildi der geçerdi genelde böyle derler cünkü