Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Benim Bilgilerim Dışında Çekim Yapılmış

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Arkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
50 tane konu açıldı böyle site elemanları yapıyor peşini bırakma alırsın

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Açamazlar bro adına nasıl banka hesabı açsınlar görüntülü görüşmen vesaire gerekiyor
Vallahi adıma hesap açılmış sanal hesap diye birşey 9. Ayda mahkemem var dolandırılan adamla konuştum neler neler kimin yaptığı belli değil

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
837
113
Arkadaşlar konudan bağımsız birşey soracağım benim casivera hesabım da benim bilgim dışında çekim yapılmış böyle bir şeye sitenin parmağı var mı
Kardeşim bazen sahte linklere tıkladığında şifreni kullanıcı adını yazarsan kaydediyor öyle giriyolar

Ozanntrb61

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
6
3
Gardaş site yapmaz bence..
Benimde başıma geldi.. Allahtan tam sitedeyim çekim yapacaktım..
Bi baktım hhesapp sıfır.. Noluyoruz dedim MK..
HEMEN canlı desteğe bağlandım hesabı dondurdum..

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Çok geçmiş olsun hocam.2 adımlı aktif miydi

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
2 adımlı olanın genelde olmuyor
Valla vbette adamın birisinin 700 k ya yakın parası profesyonel dolandırma yöntemiyle çekilmiş.Vbet 10 günlük inceleme sonunda hatalarını üstlenip adama parasını geri yüklemiş.

omerozduraan

ne hale geldi hane
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
57
28
Merak ettiğim sitedeki hesabından farklı bir başkasının hesabına çekim mümkün olmaması lazım olduysa eğer bundan site sorumludur
site onu kontrol edemez ad soyad uyuşması yeterlidir. ve bir çok kişi data olarak bunların satışını yapıyor. parolpara payco vs. sahte hesaplar açabilmek çocuk oyuncağı çekimi rahatlıkla sağlayabilirler

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Valla vbette adamın birisinin 700 k ya yakın parası profesyonel dolandırma yöntemiyle çekilmiş.Vbet 10 günlük inceleme sonunda hatalarını üstlenip adama parasını geri yüklemiş.
Sen bu haberi nerden aldın

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
O bu değilde kulisbetin folandiricisina denk gelmiştim 1000 lira gitti

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Vasakli bı üyedir o yoksa vbette dahil kim olursa olsun bizim sorumlulugumuzda değildi der geçerdi genelde böyle derler cünkü

• Beğen
Tepkiler: R10

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Benimde dun geldi başıma vbet te

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Vasakli bı üyedir o yoksa vbette dahil kim olursa olsun bizim sorumlulugumuzda değildi der geçerdi genelde böyle derler cünkü
Ben konuya dün akşam denk gelince okudum.Başta tamamen dediğin gibi olmuş.Hatta vbet temsilcisi üyeyi hatalı bulmaya çalışmış.Ardından konuyu takip eden insanlar ısrarla üyenin hatası olmadığını belirtip destek çıkınca temsilci konunun inceleneceğini belirtmiş sonrasındada sorun çözülmüş.

Şu sitelerin kestirip atmaları son derece yanlış.700 k para az mı be ya.