- 1,223
- 330
- 83
Herkese ödedi mi oyunlar belki ordan az çok anlarız splash çok açıktı sürekli oyuna aldı aldığında da hep ödedi
Yatırım yapmadan ödemiyor ama güncel 4 kişi çekmiş biri de video attı ödüyorlar kısa sürede ben beceremedim 🤣🤣Prenses de 15 K yaptım 3 K bakiye şuan çekim vercem yatırım yapmadım belki öderler bakalım
yatırım yapmadan ödemezlerPrenses de 15 K yaptım 3 K bakiye şuan çekim vercem yatırım yapmadım belki öderler bakalım
Bende ole tahmin ediyorum cevrim çok fazla bugüne kadar yüzlerce tokatci site gördüksite bence ödeme yapar slotları sahte değil dede oynadım bildiğimiz gibi klasik batış
Valla duyduk paylaştık 4k iyi para çekim yaptık diyenler var birinde gördüğüm için paylaştım kankaBende ole tahmin ediyorum cevrim çok fazla bugüne kadar yüzlerce tokatci site gördük
Bende 50 betten balıkçı ceviridm aldı oyuna 7 k verdi gariplik varBakiye akil almaz yerlere gitti ilginç
Ben de aldım bi çevireyim olursa para bulup ben yatirim 1k de onlar alsin zaten her gün kayiptayizValla duyduk paylaştık 4k iyi para çekim yaptık diyenler var birinde gördüğüm için paylaştım kanka
Egt yokmu ben bakmadımegt sağlayıcısı bile yok dolandırıcıdır
yokEgt yokmu ben bakmadım
Min yok diyorlar sanırım çekiliyor canlı desteğe bir sorPeki 1k yatırıp 4K çekebilirmiyim
O zman harbi sikinti ben egt dışı slot oynamıyorum
Bonus talep edilmiyor suan tek bende mi boylrÖdeme yapar mı beyler ?
Bende aynı biyerden bulup çekicem dost ona göreÇeken varmı hiç ona göre yatırım yapıp çekim vereceğim kardesler