- 12,338
- 4,953
- 113
Sadece x alt yapısında skor girilmiş diğer hiç bir yerde skor yok halaKupon açıkta allahsız maçı bulduk ya
Sadece x alt yapısında skor girilmiş diğer hiç bir yerde skor yok halaKupon açıkta allahsız maçı bulduk ya
Geçen ayda space leaguede maça oynamıştım. İkinci yarı yayın gitmişti . 11 gibi sonuçlanmıştı kuponum. Kadınlar Ace - Mercury maçında oynayipta hatırlatan vardır belkiKupon açıkta allahsız maçı bulduk ya
Hala girmemisler skoru iade mi olucak yoksa2. Periyoda 58.5 alt oynadım beyler maç kalkdi değişik şeyler oldu anlamadım bulan bilen varmı
Nereden buluyon bu maçları. Hep sana maç buluyoruz😂2. Periyoda 58.5 alt oynadım beyler maç kalkdi değişik şeyler oldu anlamadım bulan bilen varmı
Büyük ihtimalle kralHala girmemisler skoru iade mi olucak yoksa
Yok yok iade olmaz kesin kazandinBüyük ihtimalle kral
Nezaman sonuçlanır tahminin kralYok yok iade olmaz kesin kazandin
24 saati bulabilir geçebilir de. Geçen de benim Kenya basketbol kızlar ligi böyle olmuştuNezaman sonuçlanır tahminin kral
Yok 24 saati gecmezNezaman sonuçlanır tahminin kral
Kazandin. Yine böyle sosyal medya hesabından bulmuştuk maçı. Gün içinde kazandi olarak sonuclanirNezaman sonuçlanır tahminin kral
Ne kadar basmistinBüyük ihtimalle iade olacak 24 saat oluyor neredeyse
14 17 iki farklı sitedeNe kadar basmistin
Valla resmi olarak kazanç saglamissin. Mecbur kazanç sayacaklar14 17 iki farklı sitede
24 saati geceince iade ediyolar genelde siteler baskette daha önce başıma geldi malesefValla resmi olarak kazanç saglamissin. Mecbur kazanç sayacaklar
Betco genelde kazanç sayiyor24 saati geceince iade ediyolar genelde siteler baskette daha önce başıma geldi malesef