Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Belçikaya Gideceğim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Umarım dilediğin gibi olur kardeş

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
Buraya uğramayı unutma biz buradayiz

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Hayırlısı dicem de senin için oda olmaz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
Awk sen bi tekel açıyon bi havalimanı kuruyon bi dayının yanına gidiyon bi marsa çıkıyon sen ne garip değişik türden bi yaratıksın knk
Yemin ederim gidiyorum çok mutluyum bu ülkeden kurtulduğum için, çalıştığımın karşılığını alacağım için her şey için çok mutluyum tabii neler olur yaşam nasıl Belçika’da düzen nasıl bilmiyorum göreceğiz

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Uzun süredir kumar oynayan adam sadece para için oynamıyordur artık kumar onun bir arkadaşı olmuştur.O yüzden kumarı bıraktığını sanarken yalnız kaldığın canının sıkıldığı bir saatte elin istemsizce kumara gider.Bunların bilincinde ol

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Yemin ederim gidiyorum çok mutluyum bu ülkeden kurtulduğum için, çalıştığımın karşılığını alacağım için her şey için çok mutluyum tabii neler olur yaşam nasıl Belçika’da düzen nasıl bilmiyorum göreceğiz
Hakkında Hayırlısı olsun Dostum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
Uzun süredir kumar oynayan adam sadece para için oynamıyordur artık kumar onun bir arkadaşı olmuştur.O yüzden kumarı bıraktığını sanarken yalnız kaldığın canının sıkıldığı bir saatte elin istemsizce kumara gider.Bunların bilincinde ol
Kumarı ben kazanmak için oynasam milyonerdim yanlış seçimler beni bitirdi yarın ayın 15 i bi alacağım var mühendis bi arkadaştan 15 bin bakalım gece bi roll akar

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
352
83
Yaşamış biri olarak söylüyorum hiç iyi biyer değil Belçika Polonya 2 ülkede çalıştım bilahare tövbe ettim

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Kral sen belcikayida alistirirsin kumara foruma Belçikalı üyeler katarsin artık🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
Kumar borcu varmı kral
Kimseye elden veya bankadan borcum yok kesinlikle kumar için borç alan biri değilim hiçte olmadım yeri geldi evde yumurta kırdım yedim ama yine de sigarasızda kalsam kimseden 1 sigara istemedim tabii realde Eskişehir’de yasiyorum çok dostum var burda beni anlayan sigaramı da aldılar karnımı da doyurdular ancak öyle bir insan değilim