- 12,532
- 5,845
- 113
Hrvatlar turu ge,er 2,7 oran bence penaltılara kalır geçer orda 5 k deneneşrMac soleyin la bültende tek maça 25 bin basalım
Hrvatlar turu ge,er 2,7 oran bence penaltılara kalır geçer orda 5 k deneneşrMac soleyin la bültende tek maça 25 bin basalım
Sen sanslisin iste devam etMac soleyin la bültende tek maça 25 bin basalım
Aynen haklisinCekim verildi arkadaşlar bokunu çıkarmaya gerek yok gecen hafta zarar 150 bin 😅
Hadi bol şansCekim verildi arkadaşlar bokunu çıkarmaya gerek yok gecen hafta zarar 150 bin 😅
Biizimde 300k dostCekim verildi arkadaşlar bokunu çıkarmaya gerek yok gecen hafta zarar 150 bin 😅
Kredi karti 64 bin yedin daha 75 hic demiom bu illetten kurtulmak lazim beni yıkan slot oluyor hepBiizimde 300k dost
Helal sana iyi geceler çok comertsin3 kişiyi rastgele 150 atiom en son beğenenler seçip atarim tskler konuyu takip ettiğiniz icin
Bekliyoruz dost3 kişiyi rastgele 150 atiom en son beğenenler seçip atarim tskler konuyu takip ettiğiniz icin
La olum adam dm den 25 tl isteyeni gördüm attım 150 tl yi beğenme dur sen gitse bisi alsa yok dakikada kumara yatıracak arkadaşlar tanıyorum kendim ayni bok o da ayrı mesele 😅Helal sana iyi geceler çok comertsin
Abuzer diye bir cocuk var ona para atinca şans aciliyor denendiKredi karti 64 bin yedin daha 75 hic demiom bu illetten kurtulmak lazim beni yıkan slot oluyor hep
Abuzere 500 rol bakiye ver bence dost adam rol açar gelirse dağıtır zaten yine de sen bilirsin kazancın daim olsunLa
La olum adam dm den 25 tl isteyeni gördüm attım 150 tl yi beğenme dur sen gitse bisi alsa yok dakikada kumara yatıracak arkadaşlar tanıyorum kendim ayni bok o da ayrı mesele 😅
MantikliAbuzere 500 rol bakiye ver bence dost adam rol açar gelirse dağıtır zaten yine de sen bilirsin kazancın daim olsun
Hrlal dostTmm kardesim nasıl isterlerse sıkıntı yok Abuzer direkt 500 atiom Abuzer şanslı gunundesin tb
Iste simdi büyük sevaba girdin dost eywTmm kardesim nasıl isterlerse sıkıntı yok Abuzer direkt 500 atiom Abuzer şanslı gunundesin tb
Git reis isifrlayana kafar gitTskler Fransa kazanc güzelmi arkadaşlar daha üstüne üstüne gidim mi 😅Ekli dosyayı görüntüle 752966