- 64,030
- 29,588
- 113
Eyw sağolasınTmm kardesim nasıl isterlerse sıkıntı yok Abuzer direkt 500 atiom Abuzer şanslı gunundesin tb
Eyw sağolasınTmm kardesim nasıl isterlerse sıkıntı yok Abuzer direkt 500 atiom Abuzer şanslı gunundesin tb
Saglamin sağlamı kardesim site site önermek kimseye ama gözümün önünde 1 saat sürmedi 400 bin ödedilerbu site ödeme yapıyor mu ya![]()
7,8 senedir var bu sitebu site ödeme yapıyor mu ya![]()
Sonunda slottan vazgeçip su spora geçtin tebrikler dost 😂Profesör Abuzer ödendi 500
Bakalım ne yapacak şansı açık olsunProfesör Abuzer ödendi 500
Jokerbette paran kalmazbu site ödeme yapıyor mu ya![]()
Slota birazdan dalacak dayanmıom sloto çünkü 😅 spor oynarım normaldede şu şerefsiz balık var ya ona taktım bu araSonunda slottan vazgeçip su spora geçtin tebrikler dost 😂
Tebrikler bektaş güzel kazançTskler Fransa kazanc güzelmi arkadaşlar daha üstüne üstüne gidim mi 😅Ekli dosyayı görüntüle 752966
Battım die yazmasını bekliom 😅😅Bakalım ne yapacak şansı açık olsun
Daha iyisi senin olsun kardeşimTebrikler bektaş güzel kazanç
Güzel kasa yapmışsın dost bence hiç şeytana uyma gideceksen sporda git işte .Slota birazdan dalacak dayanmıom sloto çünkü 😅 spor oynarım normaldede şu şerefsiz balık var ya ona taktım bu ara
İyi geceler bol şanslar dostHelal sana iyi geceler çok comertsin
Acilen bırakmalısınGünlük zaten 3 4 paket iciom kumara geçince paket 15 dakkada bitiyor himina
La dedim heralde 300 500 oran bulmuş.sende heTskler Fransa kazanc güzelmi arkadaşlar daha üstüne üstüne gidim mi 😅Ekli dosyayı görüntüle 752966
La manyag orda 3 maç var tek maç yaparım gelmez oran beğenmiyor adam bilsekde 10 oranda bassakLa dedim heralde 300 500 oran bulmuş.sende he
Sen bana sorsan ben sana verirdim 10 oran sormuyorsunkiGünlük
La manyag orda 3 maç var tek maç yaparım gelmez oran beğenmiyor adam bilsekde 10 oranda bassak