- 6,913
- 4,716
- 113
Evet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım sıfırladım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
kumarcı adam fikir vercek halde olsa kendisi oynamaz hepimiz aynı bkun laciverdiyiz allah yardımcın olsun hocamEvet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
Bro su forumda bi sana uzuluyom yav. Bizde ayniyizda, en azindan askerligi aradan cikardik. Ama bedelliyi bosver git bi 6 ay takil kafan acilirEvet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım sıfırladım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
Madridin Liverpool’a atacağı ufak bir golAtleticoya sesli güldüm dost helal et
Bilbao mu madrid mi
Hahaha ya bunu ilk kez gordum 😁😁😁😁😁
Yok sorun benim yaşımDostum bankalarsa sadece sorunun bence üzülme. asıl üzüleceğin konu düşündüğün tefeci tüfeci olayına girersen oluşacaktır çünkü. hiç bulaşma o işlere.
valla ben askerliği 25 yaşında yaptım geç kaldım diyordum bi gittim 45 yaşında asker arkadaşım olduYok sorun benim yaşım
Nasildivalla ben askerliği 25 yaşında yaptım geç kaldım diyordum bi gittim 45 yaşında asker arkadaşım oldu![]()
valla 45 yaşındaki arkadaşım bizden rahat askerlik yaptı. yaşı olduğu için çoğu komutan bile hürmet ediyordu adama.Nasildi
o yaşa kadar ne beklemiş sorması ayıp. okulmuvalla 45 yaşındaki arkadaşım bizden rahat askerlik yaptı. yaşı olduğu için çoğu komutan bile hürmet ediyordu adama.
yok kanka kaçmışo yaşa kadar ne beklemiş sorması ayıp. okulmu
ag bende hastalıktır falan dedim üzüldüm adamayok kanka kaçmış![]()
Bu 15 bin liralık askerlik vuruyordu o zamanlar sana biz 9 aydan kacirdigimiz için bedelli gidemedik. 6 ay git bir şey olmaz. Yaşın da 31 olmuş çavuş filan yaparlar rahat yaparsınEvet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım sıfırladım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
Bende acemi birliginde 50 yasinda gordum ama biz ne yaparsak oda oyle muamele goruyordu beyaz sacli bi dedeydivalla 45 yaşındaki arkadaşım bizden rahat askerlik yaptı. yaşı olduğu için çoğu komutan bile hürmet ediyordu adama.
üzülecek bi durumu yoktu gayet sağlıklı ve varlıklı bi abimizdiag bende hastalıktır falan dedim üzüldüm adama