http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik Hk.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Evet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım sıfırladım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Evet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
kumarcı adam fikir vercek halde olsa kendisi oynamaz hepimiz aynı bkun laciverdiyiz allah yardımcın olsun hocam:( sıkma canını dik durmaya falan bak işte

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,645
7,356
113
Evet beyler parayı katlayamadım atleticodan yattım sıfırladım bankalar tarafından da kırmızı çizgideyim ne yapacağım şimdi fikri olan var mi yas oldu 31 tufeci falan mi bulsam ne yapsam
Bro su forumda bi sana uzuluyom yav. Bizde ayniyizda, en azindan askerligi aradan cikardik. Ama bedelliyi bosver git bi 6 ay takil kafan acilir

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,553
37,716
113
Atleticoya sesli güldüm dost helal et
Bilbao mu madrid mi

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,553
37,716
113
İzin kullanma 165 gün yap gel dost

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Dostum bankalarsa sadece sorunun bence üzülme. asıl üzüleceğin konu düşündüğün tefeci tüfeci olayına girersen oluşacaktır çünkü. hiç bulaşma o işlere.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
3,410
113
askerlik ne kadar şimdi 6 ay mı 9 ay mı 18 ay yaptım ben bişey olmaz yaşta sorun olmaz tek dert o olsun

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,817
1,803
113
Bu 15 bin liralık askerlik vuruyordu o zamanlar sana biz 9 aydan kacirdigimiz için bedelli gidemedik. 6 ay git bir şey olmaz. Yaşın da 31 olmuş çavuş filan yaparlar rahat yaparsın :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
valla 45 yaşındaki arkadaşım bizden rahat askerlik yaptı. yaşı olduğu için çoğu komutan bile hürmet ediyordu adama.
Bende acemi birliginde 50 yasinda gordum ama biz ne yaparsak oda oyle muamele goruyordu beyaz sacli bi dedeydi