Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bebegim61 | Kasa 250 Hedef ----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,460
38,268
113
Senin de hiç bir zaman sigaran yok dost ben calisan adam değilim ama her zaman sigaram olur sen calisiyorsun ve hiç bir zaman sigara paran olmuyor puhhaa
Dost bakkala gidiyorum cepte 1 k var günde 3 paket sigara içiyorum al işte 3 paket yok bı tane alıyorum 900 siteye atıyorum nasıl kazanacam alırım diyorum :) sonra gelip Sinan a sarıyoruz :)

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,460
38,268
113
10 gun once biri 20k verdi dedi 20k parasi vardi yine karton almadi ufgg
Bende o irade olsa 75 k maaş alıyorum dost maaşı aldığımda alırım 3-5 karton atarım içeri zaten elimizden geçen paranın haddi hesabı yok ya elinde tutacak ve ileriyi düşünecek irade yok bende maç 45 dakika diye beklemeyip masa tenisi alıyoruz dost sen aylık bütçe planlamasından bahsediyorsun :)

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,587
12,168
113
Bende o irade olsa 75 k maaş alıyorum dost maaşı aldığımda alırım 3-5 karton atarım içeri zaten elimizden geçen paranın haddi hesabı yok ya elinde tutacak ve ileriyi düşünecek irade yok bende maç 45 dakika diye beklemeyip masa tenisi alıyoruz dost sen aylık bütçe planlamasından bahsediyorsun :)
Bosuna yasiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...