- 39,368
- 38,178
- 113
Sinan sigaram yok kafam bozuk sen iyi denk geldinBiz roll yapinca herkesi goruruz sorun yok ggf
Sinan sigaram yok kafam bozuk sen iyi denk geldinBiz roll yapinca herkesi goruruz sorun yok ggf
2 adimmmBeyler çekim geldi şimdi şöyle bişiymi yapalım 5 kişiden 5 basket maçı alalım 5 maçda tutarsa 5 kişi dağıtım olucak bütün ana para eğer ki derseniz 2 adım daha yapm öyle dağıtım yap tutup tutmama şansıda var yani 5 kişi 1 kuponda 5 maçını yoksa 2 adım tek tek mi reisler
2adim tek tek at 5 mac cokBeyler çekim geldi şimdi şöyle bişiymi yapalım 5 kişiden 5 basket maçı alalım 5 maçda tutarsa 5 kişi dağıtım olucak bütün ana para eğer ki derseniz 2 adım daha yapm öyle dağıtım yap tutup tutmama şansıda var yani 5 kişi 1 kuponda 5 maçını yoksa 2 adım tek tek mi reisler
🥰🥰 5 k borcum ödicem reis buna kalbimle güven 🙂Şahsi fikrimi hepsi ni çek digerinide çek role başka siteden dewam etmendir.. birde şu 5 k borcunu odersen sevinirim![]()
Benim de yok ggffSinan sigaram yok kafam bozuk sen iyi denk geldin![]()
Almanya Slovenya ust oyna dost günün en banko macidirBeyler çekim geldi şimdi şöyle bişiymi yapalım 5 kişiden 5 basket maçı alalım 5 maçda tutarsa 5 kişi dağıtım olucak bütün ana para eğer ki derseniz 2 adım daha yapm öyle dağıtım yap tutup tutmama şansıda var yani 5 kişi 1 kuponda 5 maçını yoksa 2 adım tek tek mi reisler
5 maç tutturan bir kahraman yok henüz dost buradaki en iyi rolcu benim Max 3 adım atıyorumBeyler çekim geldi şimdi şöyle bişiymi yapalım 5 kişiden 5 basket maçı alalım 5 maçda tutarsa 5 kişi dağıtım olucak bütün ana para eğer ki derseniz 2 adım daha yapm öyle dağıtım yap tutup tutmama şansıda var yani 5 kişi 1 kuponda 5 maçını yoksa 2 adım tek tek mi reisler
Sen hepsini at bana ben 2 adım roll yapım 🤣🤣Beyler çekim geldi şimdi şöyle bişiymi yapalım 5 kişiden 5 basket maçı alalım 5 maçda tutarsa 5 kişi dağıtım olucak bütün ana para eğer ki derseniz 2 adım daha yapm öyle dağıtım yap tutup tutmama şansıda var yani 5 kişi 1 kuponda 5 maçını yoksa 2 adım tek tek mi reisler
Tmm Dır5 maç tutturan bir kahraman yok henüz dost buradaki en iyi rolcu benim Max 3 adım atıyorumsen iki adım tek yap gel
Param olsa kasayı alta başardım bu cümle üzerineAlmanya Slovenya ust oyna dost günün en banko macidir
Tm2 adım tek tek git
Senin de hiç bir zaman sigaran yok dost ben calisan adam değilim ama her zaman sigaram olur sen calisiyorsun ve hiç bir zaman sigara paran olmuyor puhhaaSinan sigaram yok kafam bozuk sen iyi denk geldin![]()
Haydi bekliyoruzTmm Dır
Git direk borcunu öde ⚔⚔🥰🥰 5 k borcum ödicem reis buna kalbimle güven 🙂
Adamsın🥰🥰 5 k borcum ödicem reis buna kalbimle güven 🙂
Bekliyoruz dostTmm Dır
10 gun once biri 20k verdi dedi 20k parasi vardi yine karton almadi ufggSenin de hiç bir zaman sigaran yok dost ben calisan adam değilim ama her zaman sigaram olur sen calisiyorsun ve hiç bir zaman sigara paran olmuyor puhhaa