kanka keske bozdurmasaydin alacagi belliydi kiKnka bozdurdum hiçe gitmesin diye hay bu sansi
kanka keske bozdurmasaydin alacagi belliydi kiKnka bozdurdum hiçe gitmesin diye hay bu sansi
Tebrikler olsun yinede@Shellac 280 kar ile kupon bozdururduEkli dosyayı görüntüle 110979
Knka bozdurdum hiçe gitmesin diye hay bu sansi
[/QUO2
2k gelcekti la kankam olsn pipin sagolsn
Vay arkadas kirk yilda bir ismet le furkan ' in odul kazandigini gorecektim. Gene goremedim.
Valla 20 yi 1.000 yapacaktin belkide. Kismet degilmissağlık olshn aga nasibimizde yok malesef
Ya olmasaydı knka 😞kanka keske bozdurmasaydin alacagi belliydi ki![]()
Tebrikler dost kazanç kazançtır@Shellac 280 kar ile kupon bozdururduEkli dosyayı görüntüle 110979
sağlık olsun eline sağlık kardeşim kar kardır vardır bundada bi hayırYa olmasaydı knka 😞
Hayat ne zaman güldü ki ne zaman gülsün bana agamValla 20 yi 1.000 yapacaktin belkide. Kismet degilmis![]()
Haydi bol sans o zaman.Saydığım 5 kişi hadi bunu getirekEkli dosyayı görüntüle 110981
Saydığım 5 kişi hadi bunu getirekEkli dosyayı görüntüle 110981
Kanka riske girerse mecbur bozdurma lazimumarim bu seferolur bozdurma gozunu sevdkgim bunuda
0-2 güzel gidiyor hadi devam böleSaydığım 5 kişi hadi bunu getirekEkli dosyayı görüntüle 110981
aynen katılıyorum neyse getirelim bozdurmaya gerek kalmasınKanka riske girerse mecbur bozdurma lazim