o senin nasibin kral bizim nasipte yokmuş napalımhatta soyle yapalım bide simdi gob 10 freebet kazandım kupon çıkarsın oynayalım kazanırsa atim parasını
o senin nasibin kral bizim nasipte yokmuş napalımhatta soyle yapalım bide simdi gob 10 freebet kazandım kupon çıkarsın oynayalım kazanırsa atim parasını
amin dostum cümlemizdenAllah razı olsun dusurmen yeter kalp güzelliğin bir nebzede olsun tebessüm etmeye yetiuor aga
yemin ederim o umitler sayesinde ayaktsyomValla bunu 2k yapamazsin belki de hic olmassa yarim saat de olsa bi umidin olur![]()
ben kaybetmeye alışığım sal geceye kupon bana ozelden oynim senin şansınao senin nasibin kral bizim nasipte yokmuş napalım![]()
ödeme geldi yazmıştı kanka görmedin sanirmbayramway nerdesin agacan çekim yalan oldu galiba 😂🤩
bende alıştımben kaybetmeye alışığım sal geceye kupon bana ozelden oynim senin şansına
görmedim kral bakimödeme geldi yazmıştı kanka görmedin sanirm
Umarim bu guzel kalbin hatrina senin de sansin doner. Neyse bu kadar muhabbet yeter. Normalde bu tur sohbetler forum kurallari icin cok uygun degil. Mod' um anlayis gosterir bu kadarina. Fazla uzatmayak. Hayirli geceler. Baska bi konuda gorusuruz.ben kaybetmeye alışığım sal geceye kupon bana ozelden oynim senin şansına
eger çekim yaparsam kasa benden maçlar senden etkinlik yapıyoruz o zaman anlaştık mı?bende alıştımsen kendi şansına yap reisim olursa rol acarsin sende kazanırsin sen kaxanmadan ben ona göz Dikmem şimdi umutum var 25tl o da senin umudun olsun
tamam agam anlaştıkeger çekim yaparsam kasa benden maçlar senden etkinlik yapıyoruz o zaman anlaştık mı?
Bol sanslar. Helal olsun.tamam agam anlaştıkGüzel düşüncen için Sağol Hepiniz cansinuz @Burakkk sende helal et hakkini atlasa attim 100 olursa rol açarım inanin sizle takip huxur moral veriyor
cyber s.antino ceyregi alir dedim gelirse 61 oluyor agaBol sanslar. Helal olsun.
Kilpayi geldicyber s.antino ceyregi alir dedim gelirse 61 oluyor aga
HADİ BAKALIM BOL ŞANSLAR CÜMLETENKilpayi geldi![]()