- 1,691
- 1,010
- 113
Umarım bilirim ya sabah işe giderken poğaça simit alırım millete 
🙈🙉🙊aga napim ya gerçekler
kanka konuştuk ya mesajda sen dedin birdahakine seni de gorcem etkinlik bitti dağıtım yapmicam diye hatırladın mi agacan sorun yok ya canın sağ olsun napalm@Ki1li
Ne sözü knka hatırlayamadım. Kaybettigim konu da mi
Tamamdır 🥰23. 49 kazandiysa benim hakkimi furk67 ye yollarmisin)
Tesekkurler. @Furk67Tamamdır 🥰
sen nasıl bir kralsin başkan23. 49 kazandiysa benim hakkimi furk67 ye yollarmisin)
Senin benden daha cok ihtiyacin var. O yuzden sana lazim o.sen nasıl bir kralsin başkan![]()
Aga bunu unutmam eğer olursa birseyler yeminle en saglamindan sendeyim hakkimi hakkını helal etTesekkurler. @Furk67
elbet düze çıkacağız dost Allah yardımcimiz olsunSenin benden daha cok ihtiyacin var. O yuzden sana lazim o.
Ne demek helal olsun. Sen yeterki kendini kurtarAga bunu unutmam eğer olursa birseyler yeminle en saglamindan sendeyim hakkimi hakkını helal et
tanışmıyoruz muhabbetimiz yok ama yapabilcegim bişey olursa yazabilirsin iş yada kalcak yer başka bisey ne olursa aynı donemlerden geçtim ve geçiyorum hala halden anlarim her zaman yardımcı olmaya çalışırım dostumelbet düze çıkacağız dost Allah yardımcimiz olsun
Adamsin. Helal olsun...tanışmıyoruz muhabbetimiz yok ama yapabilcegim bişey olursa yazabilirsin iş yada kalcak yer başka bisey ne olursa aynı donemlerden geçtim ve geçiyorum hala halden anlarim her zaman yardımcı olmaya çalışırım dostum
helal olsun sana kralcantanışmıyoruz muhabbetimiz yok ama yapabilcegim bişey olursa yazabilirsin iş yada kalcak yer başka bisey ne olursa aynı donemlerden geçtim ve geçiyorum hala halden anlarim her zaman yardımcı olmaya çalışırım dostum
bunu 2 gune 2 k yapmam lazım herkese mahçup oldum şu hayatta inan kendimden nefretetmeye başlıyorum artık mutly olalım bizdeNe demek helal olsun. Sen yeterki kendini kurtar![]()
hatta soyle yapalım bide simdi gob 10 freebet kazandım kupon çıkarsın oynayalım kazanırsa atim parasınıAdamsin. Helal olsun...
Valla bunu 2k yapamazsin belki de hic olmassa yarim saat de olsa bi umidin olurbunu 2 gune 2 k yapmam lazım herkese mahçup oldum şu hayatta inan kendimden nefretetmeye başlıyorum artık mutly olalım bizde
Allah razı olsun dusurmen yeter kalp güzelliğin bir nebzede olsun tebessüm etmeye yetiuor agatanışmıyoruz muhabbetimiz yok ama yapabilcegim bişey olursa yazabilirsin iş yada kalcak yer başka bisey ne olursa aynı donemlerden geçtim ve geçiyorum hala halden anlarim her zaman yardımcı olmaya çalışırım dostum