- 6,807
- 3,116
- 113
Rabbim herkese hayırlı evlat mutlu bir yuva nasip eyselisin içimi dökecek o kadar çok şey varki aslında erhan biliyor, ama her halinize şükür edin..
Olm otel odaları var ya yan yana iki tane tekli yataklı ortada komidinle ayıran hani onlardan tutucaz tamam mı elimizde telefon önümüzde eğilmiş bir manita ariva ariva angle ariva ariva angle , sırıta sırıta tamamlıcaz gecemizi . Bu yaz bunu yapalım erhanım temmuzda doğum günüm va
yapacağız ben ınanıyorum burda da konu acıp bonus hunt yaparız bilen bilirOlm otel odaları var ya yan yana iki tane tekli yataklı ortada komidinle ayıran hani onlardan tutucaz tamam mı elimizde telefon önümüzde eğilmiş bir manita ariva ariva angle ariva ariva angle , sırıta sırıta tamamlıcaz gecemizi . Bu yaz bunu yapalım erhanım temmuzda doğum günüm va
Af dilemek erdemdir ben af diliyorum , alkolü bırakmaya çalışma aşamasındayım geliyo gidiyo beyin banlanırsam da rica edin kaldırsınlar banımı erhanımla beraber tamam mı arkadaşlarOrtalıgı karıstırdın resımlerle duzeltemıyoz durumu![]()
Valla beni de çağırın gelmeyen top olsun, atlar gelirim hemen.yapacağız ben ınanıyorum burda da konu acıp bonus hunt yaparız bilen bilir
Bar sahipleri hepsi urfalı diyarbakırlı ingilizler şemmamme oynuyor şahit oldum bizaatGümbet barlar sokağı efsane ya köşe başı birbirini yiyen mı ararsın her bok var
HakettınızAf dilemek erdemdir ben af diliyorum , alkolü bırakmaya çalışma aşamasındayım geliyo gidiyo beyin banlanırsam da rica edin kaldırsınlar banımı erhanımla beraber tamam mı arkadaşlar
Burakta gizli pompacılardanGümbet barlar sokağı efsane ya köşe başı birbirini yiyen mı ararsın her bok var
Allah huzurlu gelecek nasip etsin benden geçti . Uzun mutlu huzurlu gleceği olur umarımRabbim herkese hayırlı evlat mutlu bir yuva nasip eyselisin içimi dökecek o kadar çok şey varki aslında erhan biliyor, ama her halinize şükür edin..
Sen de hiç konuşmadın neden acaba diye sormuyor değilim reco gizli sekme mi yoksa seni gidi seniHakettınız![]()
Gel degıstır ortamıAbi çekiliş olmadı mı![]()
Aynen çoğu doğulu adamlarda fena para var ama hayat orda ya ben orda 1 sene animötörlük yaptım bu otelde efsane temmuzda ayarlayak hep beraber tatile gidekBar sahipleri hepsi urfalı diyarbakırlı ingilizler şemmamme oynuyor şahit oldum bizaat
Geçmez be gardaşım sevginin aşkın yaşı hiç bir zaman olmaz, Rabbim de senin gönlüne yuregine yakışan birini ve zamanini verir..Allah huzurlu gelecek nasip etsin benden geçti . Uzun mutlu huzurlu gleceği olur umarım
recebin eli dolu yazamadı hemenSen de hiç konuşmadın neden acaba diye sormuyor değilim reco gizli sekme mi yoksa seni gidi seni![]()
Ahahahahah barıs boyle muhabbetler sevmem fazlaSen de hiç konuşmadın neden acaba diye sormuyor değilim reco gizli sekme mi yoksa seni gidi seni![]()
Salın benırecebin eli dolu yazamadı hemen