http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Bayramyay1 / #rolling Kasa 100 Hedef >>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Rabbim herkese hayırlı evlat mutlu bir yuva nasip eyselisin içimi dökecek o kadar çok şey varki aslında erhan biliyor, ama her halinize şükür edin..

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Nolur ban atmayın 5 erkek birleşince ya maç konuşur ya manita. Maç olayını bayram kendi halletti biz de daldık nolur affeyleyin

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Olm otel odaları var ya yan yana iki tane tekli yataklı ortada komidinle ayıran hani onlardan tutucaz tamam mı elimizde telefon önümüzde eğilmiş bir manita ariva ariva angle ariva ariva angle , sırıta sırıta tamamlıcaz gecemizi . Bu yaz bunu yapalım erhanım temmuzda doğum günüm va
:D hahahahajajsjjsjsjsjsksksksjs

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,888
89,099
113
Olm otel odaları var ya yan yana iki tane tekli yataklı ortada komidinle ayıran hani onlardan tutucaz tamam mı elimizde telefon önümüzde eğilmiş bir manita ariva ariva angle ariva ariva angle , sırıta sırıta tamamlıcaz gecemizi . Bu yaz bunu yapalım erhanım temmuzda doğum günüm va
yapacağız ben ınanıyorum burda da konu acıp bonus hunt yaparız bilen bilir

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,290
113
Gümbet barlar sokağı efsane ya köşe başı birbirini yiyen mı ararsın her bok var

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Ortalıgı karıstırdın resımlerle duzeltemıyoz durumu :)
Af dilemek erdemdir ben af diliyorum , alkolü bırakmaya çalışma aşamasındayım geliyo gidiyo beyin banlanırsam da rica edin kaldırsınlar banımı erhanımla beraber tamam mı arkadaşlar

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,290
113
Bar sahipleri hepsi urfalı diyarbakırlı ingilizler şemmamme oynuyor şahit oldum bizaat
Aynen çoğu doğulu adamlarda fena para var ama hayat orda ya ben orda 1 sene animötörlük yaptım bu otelde efsane temmuzda ayarlayak hep beraber tatile gidek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...