- 6,720
- 2,434
- 113
Çek artıııııııııııık vallahi bravo helal olsun
Çek artıııııııııııık vallahi bravo helal olsun
yalan yok elimiz yüzümüz düzgün ünide güzel işler başardık derslere çalışmak dısındaErhan ölümün pompadan olacak pompadan![]()
LoseŞose olmadan devammmmm![]()
Aga ben 10 saati geçsin huysuzlaşıp uyuyacak yer arıyorum Allah yardımcın olsun zor durumAlkolle alakalı bu kardeşim gittim daha önce de . 2 gündür içmiyorum o nedenle sorunu biliyorum ben![]()
Bi selfie?yalan yok elimiz yüzümüz düzgün ünide güzel işler başardık derslere çalışmak dısında
gerçi ben 3.19 ortalamayla bitirdimyalan yok elimiz yüzümüz düzgün ünide güzel işler başardık derslere çalışmak dısında
Site sağlamda, 5 k olacagi garanti değil gardasim alacağını almış bence kötü değil 2 kpadişah sağlam site onda sıkıntı olcağını sanmıyorum
50 liraBi selfie?
Ulan yaBi selfie?
ciğerci bayramBayram yavaş ciğerimi söktün Bayram![]()
Aga balikesirde okuyorum bende şuan öyle özledim ki okulu değil ha yanlış anlaşılmasınyalan yok elimiz yüzümüz düzgün ünide güzel işler başardık derslere çalışmak dısında
Eyvallah kardeşim . Alıştım ben 3 4 senedir ama hakkaten zorAga ben 10 saati geçsin huysuzlaşıp uyuyacak yer arıyorum Allah yardımcın olsun zor durum
ya mühendis adamın 3.19 ortalaması mı olur ziyaaaaaaaaagerçi ben 3.19 ortalamayla bitirdimmanitam vardı onunla ilişki baslayınca notlar tavan oldu aynı sınıftandı o bölüm 2.ci bitirmişti 3.80 civarıyla bizede bişeyler bulastırdı sağolsun
![]()
bekle atıyorum bizde yalan yokya mühendis adamın 3.19 ortalaması mı olur ziyaaaaaaaaa
Ben 1.92 ile zar zor bitirdim zil takıp oynadım akya mühendis adamın 3.19 ortalaması mı olur ziyaaaaaaaaa
Onda hemfikiriz çekmesi gerekiyor ama takılsın bakalım para pul zevk kendinin durcağı yeri biliyordur diye düşünüyorum , ben olsam bende çeker başka yerde devam ederdimSite sağlamda, 5 k olacagi garanti değil gardasim alacağını almış bence kötü değil 2 k
Bılen bılırbekle atıyorum bizde yalan yok