- 13,418
- 8,912
- 113
Düz olmamış küsürat var72Kasayı düz 1K yapayım dedimEkli dosyayı görüntüle 79127
Düz olmamış küsürat var72Kasayı düz 1K yapayım dedimEkli dosyayı görüntüle 79127
Bi önceki msjımı oku kardeşim yakma kendiniMilletin evini basina yıkıyormuşsun ücretsiz hemde benimde sıkıntı aldığım bi kaç kişi var onlarada bi Kupon versene gardasim olurmu![]()
hani kombine yapıyodukErhan o değil de kasa sıfır ya la gittim bekleyemedim bastım basket maçına gitti şans bonusu vercekler şimdi o kadar kaybetmişim ki son zamanlarda sen düşün![]()
Bu saatten sonra bekçilerle bile oturamaz yapma etme1000i bas bir tenis maçına 5 oran kasa olsun 5000 sonra onu da bas 5 oran 25000 böyle böyle 500.000'e kadar roll yap heyecanlı olur
yönetime bildirdim ismet yazmassa bilinki 3 gün banUlan şu ortam harika beee yakın lan sigaraları yakınnnnn.....Ekli dosyayı görüntüle 79129
Olan varrr olmayan varrrUlan şu ortam harika beee yakın lan sigaraları yakınnnnn.....Ekli dosyayı görüntüle 79129
Dur şans bonusu aldım 10 lira . 2. bayramyay mevzusu olcam hırs yaptımhani kombine yapıyoduk![]()
ya aynı kafa işte bende dayanamazdım bi süpriz yapalım derken yine patates olurduk
![]()
Reis yanlız o sigara yakmamış en sevdiğinden cigara yakmışUlan şu ortam harika beee yakın lan sigaraları yakınnnnn.....Ekli dosyayı görüntüle 79129
Parcala gelDur şans bonusu aldım 10 lira . 2. bayramyay mevzusu olcam hırs yaptım
Adam adam aynen bunları direk bildir gece bekçisi masallahyönetime bildirdim ismet yazmassa bilinki 3 gün ban
Zararlıymış bu içmeyinUlan şu ortam harika beee yakın lan sigaraları yakınnnnn.....Ekli dosyayı görüntüle 79129
Ayıktırma ,sen varya sen biliyon bu isiReis yanlız o sigara yakmamış en sevdiğinden cigara yakmış![]()
ondan değil kötü sarmış millet görüp böyle sarmasın diye görseli kaldırsınlarAdam adam aynen bunları direk bildir gece bekçisi masallah
Bak bak gunluk bi ciflisi var en az hele sabah ac karnina bi çifli iç bak nooluyo o gün gardaşım..Zararlıymış bu içmeyin