- 6,807
- 3,116
- 113
Hiç deme oynamak istiyosan bile 500 u çek yine davam et illa sifirlamanmi lazımKanka 15 liradan 785 e gelmişsin daha belanı mı istiyon çeksene paranın tamamınıGit viskini al otur keyfine bak
![]()
Hiç deme oynamak istiyosan bile 500 u çek yine davam et illa sifirlamanmi lazımKanka 15 liradan 785 e gelmişsin daha belanı mı istiyon çeksene paranın tamamınıGit viskini al otur keyfine bak
![]()
500 çek oyle devam et bence kasa çok olunca otomatik fazla basiyonBiraz sohbet makara yapak devam ederimkafa rahat oynayınca kazanıyorum
![]()
her şeyi bayramın attıgı 100 lirayla basladı demek istiyorumBiraz sohbet makara yapak devam ederimkafa rahat oynayınca kazanıyorum
![]()
Kendime ayırdım bir kısım gerisine dokumucamAcele etme çek biraz kasaya sonra devam et gardasim
100 liracıyım ben500 çek oyle devam et bence kasa çok olunca otomatik fazla basiyon![]()
Heh en güzeli gardaşım yazık etme yani l, ulan şu para bi yatsin erhanla show yapacaz burda resmen sabirKendime ayırdım bir kısım gerisine dokumucamyüksek oranlı bir maç bekliom :₺
Ne showu benım haberım yoqHeh en güzeli gardaşım yazık etme yani l, ulan şu para bi yatsin erhanla show yapacaz burda resmen sabir
Rulet mi yine yoksaHeh en güzeli gardaşım yazık etme yani l, ulan şu para bi yatsin erhanla show yapacaz burda resmen sabir
Erhanshow her zaman var ya ayıpsın valla son 5 lira ile donderiyor bi sekildeHeh en güzeli gardaşım yazık etme yani l, ulan şu para bi yatsin erhanla show yapacaz burda resmen sabir
bilen bilir kanka izaya gerek yokRulet mi yine yoksa![]()
Maaş recebim bide bilgisayar odası yaptırıyorum tam teşkilat yeni pc koltuk kamera3 felan işi buyutecemNe showu benım haberım yoq![]()
Ahahshahahhahaha ulan şu laf takıldı bak ağzına hayatımbilen bilir kanka izaya gerek yok
Yakısır abımeeMaaş recebim bide bilgisayar odası yaptırıyorum tam teşkilat yeni pc koltuk kamera3 felan işi buyutecem
Belki antalyaya gidebilirim onun geleceği yok 3 gün tatil ve hemde gardasimi görmeye planlar istedigim gibi giderseErhanshow her zaman var ya ayıpsın valla son 5 lira ile donderiyor bi sekilde![]()
Twinche falan mı başlayacaksın reisMaaş recebim bide bilgisayar odası yaptırıyorum tam teşkilat yeni pc koltuk kamera3 felan işi buyutecem
Mackolik ağzıAhahshahahhahaha ulan şu laf takıldı bak ağzına hayatım![]()