- 6,569

- 1,781

- 113

Oyle dostum maksat vakit geçirmek ben insanlar kazanincs seviniyorum benim siteleri verdiğimi birileri aliyor ya oh oluyoOlsun heycan olsun 4 kişi nasiplensin çıkmayanlar üzülmez tahminimce, güzel vakit geçirdik çünkü.
Oyle dostum maksat vakit geçirmek ben insanlar kazanincs seviniyorum benim siteleri verdiğimi birileri aliyor ya oh oluyoOlsun heycan olsun 4 kişi nasiplensin çıkmayanlar üzülmez tahminimce, güzel vakit geçirdik çünkü.
HshsjsjsjajsjsjsjajsjjsbxevheshsueuususReis24 senin adına rollingde varmıdır yokmudur adlı oran açılsa
1.05 olur hangi konuya bakıyorsam ismin var arkadaş![]()
2 bin tl max 1 saatte gelir dostum merak etmeÇekim halen onaylanmadı normal mi sizce
Hangi siteye sinirlisin bana çıkarsa orda deniyim şansımıOyle dostum maksat vakit geçirmek ben insanlar kazanincs seviniyorum benim siteleri verdiğimi birileri aliyor ya oh oluyo![]()
1.00001 olur benceHshsjsjsjajsjsjsjajsjjsbxevheshsueuusus
En cok pin e lanett olsun orda ki kaybim hic bir yerde yokHangi siteye sinirlisin bana çıkarsa orda deniyim şansımı![]()
Hadi hayrını gör kardesVe geldi çekim.
Hayatta o siteye yatırım yapmam ve asyayaEn cok pin e lanett olsun orda ki kaybim hic bir yerde yok![]()
Uyelerin yapmasi yasak dostumModlar yok sanırım çekilişten anlamam bir kişi yapıversin
Yapabilirim istersenModlar yok sanırım çekilişten anlamam bir kişi yapıversin
başkan adminler uyuyor sanırım istersen kopyala bunları cekiliş yaptan sen cekVe geldi çekim.
başkan adminler uyuyor sanırım istersen kopyala bunları cekiliş yaptan sen cekVe geldi çekim.
Kuralı bilmiyordum ozaman yapmıyayimUyelerin yapmasi yasak dostum
Üyelerin yapması yasakYapabilirim istersen
Tamam şimdi öğrendim bilgim yoktuÜyelerin yapması yasak