- 4,439
- 952
- 113
Olsun bu kaarda hatrı sayılır bir meblağ seni mutlu etmiştir umarımBu da iptal. Hedefe ulaşamadık ama 2000 den çekim verdim. Gelince çekiliş yaparız
Olsun bu kaarda hatrı sayılır bir meblağ seni mutlu etmiştir umarımBu da iptal. Hedefe ulaşamadık ama 2000 den çekim verdim. Gelince çekiliş yaparız
Umut da var onu da sayalimBen
Reis
Ismet
My85
Oridevo
Bukadariz
6 kişiydik zaten aynen çekilişe bile gerek yok bnm dusuncemUmut da var onu da sayalim
Pardon unutmuşmUmut da var onu da sayalim
Aynen abi6 kişiydik zaten aynen çekilişe bile gerek yok bnm dusuncem
Teşekkürler kesene bereket@Bombeye73
@oridevo
@Reis24
@ismet1991
@My856874
@Umutks41
Baştan sona takip edenler bunlar.
@Shellac @Daimon 4 kişiye 20 çekiliş yapar mısınız. Çekim geldiği an gönderimleri yapacam.
teşekkürler başkan@Bombeye73
@oridevo
@Reis24
@ismet1991
@My856874
@Umutks41
@Shellac @Daimon 4 kişiye 20 çekiliş yapar mısınız. Çekim geldiği an gönderimleri yapacam.
Reis sana banko cikar kardesim takip etmebe gerek yok@Bombeye73
@oridevo
@Reis24
@ismet1991
@My856874
@Umutks41
Teşşekkurler kesene bereket@Bombeye73
@oridevo
@Reis24
@ismet1991
@My856874
@Umutks41
Sen kapat borcunu dostum hedefe de ulasmadin gondermesen bile olur.Herkese göndermek isterdim dostlar ama kart borcunu kapatmam lazım. Parayı yemeden buralarda.
başkan borcunu öde kafanı rahatlatHerkese göndermek isterdim dostlar ama kart borcunu kapatmam lazım. Parayı yemeden buralarda.
Yav zaten 6 kişi ne çekilişi ver herkese gitsin 40 tl seni yormaz reis kırma beni@Bombeye73
@oridevo
@Reis24
@ismet1991
@My856874
@Umutks41
Şans kardeşim kime çıkarsa TebriklerReis sana banko cikar kardesim takip etmebe gerek yokumarim 4 kisiden 1 i umut olur
Olsun heycan olsun 4 kişi nasiplensin çıkmayanlar üzülmez tahminimce, güzel vakit geçirdik çünkü.Herkese göndermek isterdim dostlar ama kart borcunu kapatmam lazım. Parayı yemeden buralarda.
Sen sanslisin kardesim ondan seni banko gördümŞans kardeşim kime çıkarsa Tebrikler