- 13,418
- 8,912
- 113
Aklımı okudun Bayro4. Pere oynama farkı açtı verebilir![]()
Aklımı okudun Bayro4. Pere oynama farkı açtı verebilir![]()
kanka bi anda süre 10:00 yazdı galeyana geldim![]()
para olan adamın kafa zehir gibi akılda okur akılda verirAklımı okudun Bayro![]()
Sana dedim gece olum girme girme dedim neyse bunu seninle yarın aradığımda konuşacağımpara olan adamın kafa zehir gibi akılda okur akılda verir![]()
padişahbet kendine çok dikkat etsin her an bi ayağı tökezleyebilirBugün ki hasılatçekim verdim bu saatte gelmesi zor
destekleyen arkadaşlara çekince görecem
Papa’ları mevcut zaten
Ekli dosyayı görüntüle 84680
2 kurus para olunca uyku tutmuyoSana dedim gece olum girme girme dedim neyse bunu seninle yarın aradığımda konuşacağım![]()
Helal olsun reıs nicelerıneBugün ki hasılatçekim verdim bu saatte gelmesi zor
Papa’ları mevcut zaten
Allah daha çok versin kardeşim.Sen ve destek veren(Erhanım) adına sevindim kankaBugün ki hasılatçekim verdim bu saatte gelmesi zor
Papa’ları mevcut zaten
biz bu maca deestek verdik kardeşim kişisel algılama sende oynamıssın ayıktırayım yani bizim desteklerle kazandınAllah daha çok versin kardeşim.Sen ve destek veren(Erhanım) adına sevindim kankakazancınız daim olsun
![]()
Olum güzel bir çekim verirsem sanki göndermiyecem gardaşıma ayıpta sanabiz bu maca deestek verdik kardeşim kişisel algılama sende oynamıssın ayıktırayım yani bizim desteklerle kazandın![]()
Bütün çekimler güzeldirOlum güzel bir çekim verirsem sanki göndermiyecem gardaşıma ayıpta sana![]()
Olum arıyon açıyom kapatıyonbiz bu maca deestek verdik kardeşim kişisel algılama sende oynamıssın ayıktırayım yani bizim desteklerle kazandın![]()
ben senden kıllandım kesin 2 telefon kullanıyonOlum arıyon açıyom kapatıyonBizim seninle telefon frekansımız uyuşmuyor bebeğim
Tam açtım kapandı ak
![]()
bendeki numarası 530 la başlıyo sendeki kaçben senden kıllandım kesin 2 telefon kullanıyon![]()
Yine geç kalmışık bea hayırlı olsun dostBugün ki hasılatçekim verdim bu saatte gelmesi zor
Papa’ları mevcut zaten
Kanka dur ifşa etme beabendeki numarası 530 la başlıyo sendeki kaç![]()