- 42,718
- 12,609
- 113
AhahhahahahhKanka dur ifşa etme bea![]()
AhahhahahahhKanka dur ifşa etme bea![]()
0900 Ersinle sıcacık saatlerbendeki numarası 530 la başlıyo sendeki kaç![]()
Tamdan söyleseydin kanka forumda bilmeyen vardır numaramı lazım olur0900 Ersinle sıcacık saatler![]()
bedavaya söylememTamdan söyleseydin kanka forumda bilmeyen vardır numaramı lazım olur![]()
Bayramın ızındenNormalde son çeyreği es geçecektim ama şu tatlı bareme dayanamadım vallahi3çeyreğindende aldık çok şükür ekmek maçıydı.WNBA yı deli özlemişim yeminle.Bundan sonra her gece bunları beklerim
![]()
Geldi miNormalde son çeyreği es geçecektim ama şu tatlı bareme dayanamadım vallahi3çeyreğindende aldık çok şükür ekmek maçıydı.WNBA yı deli özlemişim yeminle.Bundan sonra her gece bunları beklerim
![]()
Vallahi pusuya yattım maçta25.5 e kadar bekledin mi helal vallahi![]()
Geldi Bayramım 29 da bitti çeyrekGeldi mi
20-9 en sonGeldi mi
İyi ki taraf bahsi almamışsın dedim satar son set diyeGeldi Bayramım 29 da bitti çeyrek
Taraftan ziyade barem 41 falandı kanka başlamadan yani erken girenlerin tamamı mahfolmuştur çeyrekte 29 sayı geldiİyi ki taraf bahsi almamışsın dedim satar son set diye![]()
Fark coktu bırde ıyı yakalamıssınTaraftan ziyade barem 41 falandı kanka başlamadan yani erken girenlerin tamamı mahfolmuştur çeyrekte 29 sayı geldi![]()
Denk geldi RecebimFark coktu bırde ıyı yakalamıssın![]()
Hep gelsınDenk geldi Recebim![]()
Ikı konuda yesıllenmedı dahayeşili yine gecikmiş bu konunun![]()