- 792
- 635
- 93
Beyler s.a cümleten 22 maas alanlar ayın 3 de bayram ikramiyesi alcak simdi gece 12 oldumu gecermi hesaba yoksa gün içerisinde mi yatar bilgisi olanlar size zahmet
Allah kurtarsınBeyler s.a cümleten 22 maas alanlar ayın 3 de bayram ikramiyesi alcak simdi gece 12 oldumu gecermi hesaba yoksa gün içerisinde mi yatar bilgisi olanlar size zahmet
Sağol kanka 😅😅Allah kurtarsın
emekliler aldı dayıBeyler s.a cümleten 22 maas alanlar ayın 3 de bayram ikramiyesi alcak simdi gece 12 oldumu gecermi hesaba yoksa gün içerisinde mi yatar bilgisi olanlar size zahmet
La olum daha ödeniyor 22 maasi olanlar 3 yatacakda gece gecermi ben onu soruomemekliler aldı dayı
emekliler 4 almıyor muydu babacım ?La olum daha ödeniyor 22 maasi olanlar 3 yatacakda gece gecermi ben onu soruom
22 maaş nedir abiLa olum daha ödeniyor 22 maasi olanlar 3 yatacakda gece gecermi ben onu soruom
babam emekli hesaba bakınca bu kurban bi kuzu kol keseriz dediemekliler söve söve aldı valla
Gece 00.10 da fln geçmiş olur diye biliyorum reisLa olum daha ödeniyor 22 maasi olanlar 3 yatacakda gece gecermi ben onu soruom
Emekli dayı ne bilsin. Atm de biri inşallah yardımcı olur bu dayımıza22 maaş nedir abi
Ulan ne güldüm ben emekli degilim kumara tadımlık ikramiye parasi yatirim dedim not babamın bayram ikramiyesi kuzu koyunda etmiyor slot 2 dk hic edmelik😅😅Emekli dayı ne bilsin. Atm de biri inşallah yardımcı olur bu dayımıza
1 saat içinde yatarBeyler s.a cümleten 22 maas alanlar ayın 3 de bayram ikramiyesi alcak simdi gece 12 oldumu gecermi hesaba yoksa gün içerisinde mi yatar bilgisi olanlar size zahmet
Emekli.maasini 22 alanlar ayın 3 bagkurlar yattı sgk 22 alanlar için 3 4 die degisio ya hani22 maaş nedir abi
Ayıktım reis. Espri yapıyordum kendimceUlan ne güldüm ben emekli degilim kumara tadımlık ikramiye parasi yatirim dedim not babamın bayram ikramiyesi kuzu koyunda etmiyor slot 2 dk hic edmelik😅😅