- 21,375
- 7,329
- 113
helal olsun bize 5 bin hediye verıyolarMaaşım 37 bin patronda da 1 maaş bayram ikramiyesi verdi
helal olsun bize 5 bin hediye verıyolarMaaşım 37 bin patronda da 1 maaş bayram ikramiyesi verdi
a.s 30 Dk içinde yatarBeyler s.a cümleten 22 maas alanlar ayın 3 de bayram ikramiyesi alcak simdi gece 12 oldumu gecermi hesaba yoksa gün içerisinde mi yatar bilgisi olanlar size zahmet
Bakiom kanka sürekli kredi borcuna kesilmeden yakalarsaka.s 30 Dk içinde yatar
Hangi bankaBakiom kanka sürekli kredi borcuna kesilmeden yakalarsak
Sende şuan babanın parasini çalma çabasindasin gibi gozukuyorUlan bu kumarı icat edenin ben ta dün çarşıda daha yaşı kaç belli değil kız çocuğu eline almış farm atıyor kuaför önünde sonumuz hic ii değilim arkadaşlar hayırlısı olsun
YapıHangi banka
Evin hirzisini dışarıda arama kanka 😅😅Sende şuan babanın parasini çalma çabasindasin gibi gozukuyor
Mesaj gelince hemen başka hasaba aktar eğer dışarıdaysan ATM den hemen çek 10 dk içinde kesinti yapar
Biliomda gece yatarmi onu bilemedim maas olsa tmmda ikramiye gece yatarmi acabaMesaj gelince hemen başka hasaba aktar eğer dışarıdaysan ATM den hemen çek 10 dk içinde kesinti yapar
YatarBiliomda gece yatarmi onu bilemedim maas olsa tmmda ikramiye gece yatarmi acaba