- 34,546
- 19,154
- 113
Biz herzaman aktifiz dost @Shellac dostum iyi bilir 😂😂Hem aktif hem.pasif reis![]()
Biz herzaman aktifiz dost @Shellac dostum iyi bilir 😂😂Hem aktif hem.pasif reis![]()
On dakka var maça dahaİlk adım..
Kasayı ikiye böldüm
Hoş geldin dostumArkadaşlar müjde artık aktifim... 😂
Adama bak la bana zinniyetsiz demis bide diýorki 200 lira icin ettigin lafa bak kendi agzindan cikani kulagi duymamis heralde.benle yasit falan olsa neyse daha 22 yasinda ettigi lafa bak.bid ben altdan alip gittim adam bana zinniyetsiz demis bide bana para atcakmis bilmem ne ulan olmayan seyden ne kendini yuceltmeye calisiyorsun.neyse cikayim bn burdan sinirlenmiyim daha fazla.Dayı sakin![]()
Ya bak öncelikle yaşını bilmiyorum ve o konuda zaten baskanı etiketleyip cekilis yap dedigimi sen gördün sen o ilgilenmez diyince mesajı silip bu arkadasa attım. Neye dayanarak arkadasın veya yan hesabın diyorsun onu anlamadım ben niyetim o olsa neden çekiliş yap diyim?Adama bak la bana zinniyetsiz demis bide diýorki 200 lira icin ettigin lafa bak kendi agzindan cikani kulagi duymamis heralde.benle yasit falan olsa neyse daha 22 yasinda ettigi lafa bak.bid ben altdan alip gittim adam bana zinniyetsiz demis bide bana para atcakmis bilmem ne ulan olmayan seyden ne kendini yuceltmeye calisiyorsun.neyse cikayim bn burdan sinirlenmiyim daha fazla.
Her masada varsın kanksBiz herzaman aktifiz dost @Shellac dostum iyi bilir 😂😂