http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Batecan / Kasa 200 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batecan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
75
28
Arkadaşlar müjde artık aktifim... 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113
Adama bak la bana zinniyetsiz demis bide diýorki 200 lira icin ettigin lafa bak kendi agzindan cikani kulagi duymamis heralde.benle yasit falan olsa neyse daha 22 yasinda ettigi lafa bak.bid ben altdan alip gittim adam bana zinniyetsiz demis bide bana para atcakmis bilmem ne ulan olmayan seyden ne kendini yuceltmeye calisiyorsun.neyse cikayim bn burdan sinirlenmiyim daha fazla.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,778
4,664
113
Adama bak la bana zinniyetsiz demis bide diýorki 200 lira icin ettigin lafa bak kendi agzindan cikani kulagi duymamis heralde.benle yasit falan olsa neyse daha 22 yasinda ettigi lafa bak.bid ben altdan alip gittim adam bana zinniyetsiz demis bide bana para atcakmis bilmem ne ulan olmayan seyden ne kendini yuceltmeye calisiyorsun.neyse cikayim bn burdan sinirlenmiyim daha fazla.
Ya bak öncelikle yaşını bilmiyorum ve o konuda zaten baskanı etiketleyip cekilis yap dedigimi sen gördün sen o ilgilenmez diyince mesajı silip bu arkadasa attım. Neye dayanarak arkadasın veya yan hesabın diyorsun onu anlamadım ben niyetim o olsa neden çekiliş yap diyim?

Yunus28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
243
43
Kimse takip etmiyor sanırım takip edeyim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...