http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Batecan / Kasa 200 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
4,664
113
Sen mustafanin yan hesabimsiin arkadasimsn?seni nerden buldu la o adam 😁
Dost ben burda bundan önce de kac kere dağıtım yaptım bu arkadaşa neden hic roll yaptırmadım o zaman? İp bakabilirler ne yan hesabım ne de arkadaşım gecen rollümü takip eden bi arkadas vardı ona yaptıracaktım aktif degildi bu arkadas yorumu beğenmişti ona yaptırdım sorun nedir?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,245
113
Dost ben burda bundan önce de kac kere dağıtım yaptım bu arkadaşa neden hic roll yaptırmadım o zaman? İp bakabilirler ne yan hesabım ne de arkadaşım gecen rollümü takip eden bi arkadas vardı ona yaptıracaktım aktif degildi bu arkadas yorumu beğenmişti ona yaptırdım sorun nedir?
Tmm musto sensin.bol sans kardes hersey gonlunce olsun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,245
113
Geçen hesabın patladıgında para atacaktım sana yemin olsun bak yanlıs anlarsın diye yazmadım ama şu zihniyetiniz yüzünden bir şey haketmiyorsunuz hayırlı geceler
Bak ben uzatmadan guzelce altdan aldim iyi geceler dedim simdi sen hir cikartmak icin zorluyorsun beni.ne yaparsan yap ne halin varsa gor.burda kimse 1 yillik uye olupta 20 msji olan kim oldugu belli olmayan adam roll yapsin diye para atmaz bu 1
2.side sen bana para attinmi atmadadin dimi atmadiysan sus saygisizlik yapma.nerdeyse snpenin baban yasindayim lan ben sn kime zihniyetsiz diyorsun.parasi olan kendini bi bk saniyor.sen kimsin lan bana zinniyetsiz diyor cahis terbiyesiz

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
4,664
113
Bak ben uzatmadan guzelce altdan aldim iyi geceler dedim simdi sen hir cikartmak icin zorluyorsun beni.ne yaparsan yap ne halin varsa gor.burda kimse 1 yillik uye olupta 20 msji olan kim oldugu belli olmayan adam roll yapsin diye para atmaz bu 1
2.side sen bana para attinmi atmadadin dimi atmadiysan sus saygisizlik yapma.nerdeyse snpenin baban yasindayim lan ben sn kime zihniyetsiz diyorsun.parasi olan kendini bi bk saniyor.sen kimsin lan bana zinniyetsiz diyor cahis terbiyesiz
Ya 200 lira için yaptigin ithamlara bak ben burada her zaman aktif olup her rollde olana degil aktif olmayani aktiflestirmek icin roll yaptiririm

Impossible

🇭🇰
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,620
2,953
113
Dayı sakin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...