- 107
- 75
- 28
@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Bol şans dost@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Hadi bol sans@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Gerisi sende dost bol şans katlayıp arkadaslara da ulaşırsın umarım@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Sen mustafanin yan hesabimsiin arkadasimsn?seni nerden buldu la o adam 😁@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Dost ben burda bundan önce de kac kere dağıtım yaptım bu arkadaşa neden hic roll yaptırmadım o zaman? İp bakabilirler ne yan hesabım ne de arkadaşım gecen rollümü takip eden bi arkadas vardı ona yaptıracaktım aktif degildi bu arkadas yorumu beğenmişti ona yaptırdım sorun nedir?Sen mustafanin yan hesabimsiin arkadasimsn?seni nerden buldu la o adam 😁
Tmm musto sensin.bol sans kardes hersey gonlunce olsunDost ben burda bundan önce de kac kere dağıtım yaptım bu arkadaşa neden hic roll yaptırmadım o zaman? İp bakabilirler ne yan hesabım ne de arkadaşım gecen rollümü takip eden bi arkadas vardı ona yaptıracaktım aktif degildi bu arkadas yorumu beğenmişti ona yaptırdım sorun nedir?
Sanada tebrikler dost güzel kazanç sağlamışsın daim olsunGerisi sende dost bol şans katlayıp arkadaslara da ulaşırsın umarım
Geçen hesabın patladıgında para atacaktım sana yemin olsun bak yanlıs anlarsın diye yazmadım ama şu zihniyetiniz yüzünden bir şey haketmiyorsunuz hayırlı gecelerTmm musto sensin.bol sans kardes hersey gonlunce olsun
Bak ben uzatmadan guzelce altdan aldim iyi geceler dedim simdi sen hir cikartmak icin zorluyorsun beni.ne yaparsan yap ne halin varsa gor.burda kimse 1 yillik uye olupta 20 msji olan kim oldugu belli olmayan adam roll yapsin diye para atmaz bu 1Geçen hesabın patladıgında para atacaktım sana yemin olsun bak yanlıs anlarsın diye yazmadım ama şu zihniyetiniz yüzünden bir şey haketmiyorsunuz hayırlı geceler
Jojo gec odemiyormu reis yaİlk adım..
Kasayı ikiye böldüm
Ya 200 lira için yaptigin ithamlara bak ben burada her zaman aktif olup her rollde olana degil aktif olmayani aktiflestirmek icin roll yaptiririmBak ben uzatmadan guzelce altdan aldim iyi geceler dedim simdi sen hir cikartmak icin zorluyorsun beni.ne yaparsan yap ne halin varsa gor.burda kimse 1 yillik uye olupta 20 msji olan kim oldugu belli olmayan adam roll yapsin diye para atmaz bu 1
2.side sen bana para attinmi atmadadin dimi atmadiysan sus saygisizlik yapma.nerdeyse snpenin baban yasindayim lan ben sn kime zihniyetsiz diyorsun.parasi olan kendini bi bk saniyor.sen kimsin lan bana zinniyetsiz diyor cahis terbiyesiz
Dayı sakinBak ben uzatmadan guzelce altdan aldim iyi geceler dedim simdi sen hir cikartmak icin zorluyorsun beni.ne yaparsan yap ne halin varsa gor.burda kimse 1 yillik uye olupta 20 msji olan kim oldugu belli olmayan adam roll yapsin diye para atmaz bu 1
2.side sen bana para attinmi atmadadin dimi atmadiysan sus saygisizlik yapma.nerdeyse snpenin baban yasindayim lan ben sn kime zihniyetsiz diyorsun.parasi olan kendini bi bk saniyor.sen kimsin lan bana zinniyetsiz diyor cahis terbiyesiz
Pasif olmamız lazım dimi kanka 😂😂Ya 200 lira için yaptigin ithamlara bak ben burada her zaman aktif olup her rollde olana degil aktif olmayani aktiflestirmek icin roll yaptiririm
Ap ol sen dost 😂Pasif olmamız lazım dimi kanka 😂😂
AP ne dostAp ol sen dost 😂
Bol şans@musstafaa15 arkadaşımın kazancı ile yapılacak öncelikle teşekkür ediyorum hedefe ulaşırsak takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşacağız.
Hem aktif hem.pasif reisAP ne dost