- 11,373
- 10,623
- 113
banada meşale attı dedıler ne oldu cozemedım adamın koluna mesale atmamısmıydı bunlar puahahaha
Ekli dosyalar
-
444.8 KB Görüntüleme: 20
banada meşale attı dedıler ne oldu cozemedım adamın koluna mesale atmamısmıydı bunlar puahahaha
Benim Solomon liginde oynadığım maç dk67 de yarıda kesildi ev sahibi maçtan çekildi penaltıyı kaçıran oyuncuya sinirlenip. 24 saat sonra 1 oran saydıbetcodan oynadım joker almıstım 1k atıp ana para kuponuydu bu
penaltıyı kacıran oyuncuya sınırlenmek nedırBenim Solomon liginde oynadığım maç dk67 de yarıda kesildi ev sahibi maçtan çekildi penaltıyı kaçıran oyuncuya sinirlenip. 24 saat sonra 1 oran saydı
Vallaha penaltıyı kaçıran oyuncuyla kavga ettiler maçı bırakıp gittiler bende inanmadım yayınını buldum. Penaltıyı kaçıran kırmızı gördü bide kavga ettiklerinde millete çattı ordapenaltıyı kacıran oyuncuya sınırlenmek nedırsesli güldüm vallahı
Bastia kırk yılın başı iyi oynadı kazanacaktı onda da maç iptal oldu ertelendi bu büyülü takıma oynama geçende iptal olmuştu maçı 15 maçta 1 kere zor kazandı zatenson macımdı bastia maci 60.dkda kesıldı ve 1 saattır oynanmıyor interrupted yazıyor bir bilgisi olan bekleyen var mı bu macı 1 oran mı sayılacak
Bi penaltı daha olsaydı Sinirlenen atsaydi oda kacirsaydi digerleride ona kizsaydipenaltıyı kacıran oyuncuya sınırlenmek nedırsesli güldüm vallahı
la ne artist var şu formda ahahahahahah bu 1 makine mi dir motormudur bi kaçtane daha var fbhfghbfghbfgbhZebra dayım bizim mahalle maçlarınıda gösteriyor mu bu televizyon
İyi bari devam etseydi kaybederdi tebrikler dostBu maç 1 oran sayıldı kupon kazancı hesabıma geçti. Konu kilitlenebilir @Daimon
Konu Kilit. 🔐Bu maç 1 oran sayıldı kupon kazancı hesabıma geçti. Konu kilitlenebilir @Daimon