- 17,274
- 9,798
- 113
Öyle dostum araştırmamı yaptım. Bastialı taraftarlar sis bombası atan taraftara sövüyorlar. İlk defa güzel bir maç oynuyorduk herşeyi mahvettin diyorlarbende oyle bılıyorum ama sonuclanmadı henuz
Öyle dostum araştırmamı yaptım. Bastialı taraftarlar sis bombası atan taraftara sövüyorlar. İlk defa güzel bir maç oynuyorduk herşeyi mahvettin diyorlarbende oyle bılıyorum ama sonuclanmadı henuz
makine bir daha sana cevap vermeyeceğim bir şey yazıyoruz hiç cevap vermiyorsun sanki bir şey yapmışız gibi mson macımdı bastia maci 60.dkda kesıldı ve 1 saattır oynanmıyor interrupted yazıyor bir bilgisi olan bekleyen var mı bu macı 1 oran mı sayılacak
Deplasman hükmen kazandı zaten Facebook’ta öyle diyorlarkupondaki bu macın 24 saat oynanıp oynanmamasına bakılmaksızın 1.00 sayılıp iade edileceğini iletti birkac yetkılı arkadaş.
muhtemelen de bu mac oynanmayacak deplasman 0-3 hukmen sayılacak.
gecmis olsun 00 bitmiş yazmıssın ne yazmam lazımdı knka söyle yazayimmakine bir daha sana cevap vermeyeceğim bir şey yazıyoruz hiç cevap vermiyorsun sanki bir şey yapmışız gibi m
boş ver yazma işin gücün rast gitsingecmis olsun 00 bitmiş yazmıssın ne yazmam lazımdı knka söyle yazayim
Maç iptal kanka bende oynadım demiştim Instagram hesaplarında maç kalıcı olarak durduruldu demiş tribünlerden işaret fişeği atmışlar bir oyuncuya gelmiş. Hakem heyeti karar verecekmiş ne olacağına ama maç oynamayacak adamlar uçağa binmiş gitmiş bile.gecmis olsun 00 bitmiş yazmıssın ne yazmam lazımdı knka söyle yazayim
Yağmur yüzünden değil evin taraftarı sahaya sis bombası atmışYağmur yüzünden maç durmussa neden hükmen dep kazaniyor
Dep hükmen kazanmış Facebook’ta öyle diyorlarMaç iptal kanka bende oynadım demiştim Instagram hesaplarında maç kalıcı olarak durduruldu demiş tribünlerden işaret fişeği atmışlar bir oyuncuya gelmiş. Hakem heyeti karar verecekmiş ne olacağına ama maç oynamayacak adamlar uçağa binmiş gitmiş bile.
O bizi etkilemez herhalde dep 1.5 üst vermiştim bendeDep hükmen kazanmış Facebook’ta öyle diyorlar
Etkilemez 1 oran sayar dostO bizi etkilemez herhalde dep 1.5 üst vermiştim bende
İyi oldu zaten gol olacağıda yoktuEtkilemez 1 oran sayar dost
İyi olmuş öyle giderdi o maçİyi oldu zaten gol olacağıda yoktu
valla bılmıyom detayına hıc bakmadim da 4300 dıger ıkı mactan gelır sabaha yatırsalar barı haftasonu bır seyler denerım cok cok fazla kaybettım slotta dunden berıMaç iptal kanka bende oynadım demiştim Instagram hesaplarında maç kalıcı olarak durduruldu demiş tribünlerden işaret fişeği atmışlar bir oyuncuya gelmiş. Hakem heyeti karar verecekmiş ne olacağına ama maç oynamayacak adamlar uçağa binmiş gitmiş bile.
O para banko ceptede 24 saat bekletilir mi erkenden iptal mi ederler bakalım kanka geçmiş olsunvalla bılmıyom detayına hıc bakmadim da 4300 dıger ıkı mactan gelır sabaha yatırsalar barı haftasonu bır seyler denerım cok cok fazla kaybettım slotta dunden berı
banada meşale attı dedıler ne oldu cozemedım adamın koluna mesale atmamısmıydı bunlar puahahahaYağmur yüzünden değil evin taraftarı sahaya sis bombası atmış
Digitain 24 saat bekletiyor betcoyu bilmemO para banko ceptede 24 saat bekletilir mi erkenden iptal mi ederler bakalım kanka geçmiş olsun
Taraftarlar duman bombası yazmışda muhtemelen meşaledir obanada meşale attı dedıler ne oldu cozemedım adamın koluna mesale atmamısmıydı bunlar puahahaha
betcodan oynadım joker almıstım 1k atıp ana para kuponuydu buDigitain 24 saat bekletiyor betcoyu bilmem