Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Bastia Maçı Bulamıyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,212
14,208
113
kupondaki bu macın 24 saat oynanıp oynanmamasına bakılmaksızın 1.00 sayılıp iade edileceğini iletti birkac yetkılı arkadaş.
muhtemelen de bu mac oynanmayacak deplasman 0-3 hukmen sayılacak.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,606
28,700
113
son macımdı bastia maci 60.dkda kesıldı ve 1 saattır oynanmıyor interrupted yazıyor bir bilgisi olan bekleyen var mı bu macı 1 oran mı sayılacak
makine bir daha sana cevap vermeyeceğim bir şey yazıyoruz hiç cevap vermiyorsun sanki bir şey yapmışız gibi m

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,274
9,798
113
kupondaki bu macın 24 saat oynanıp oynanmamasına bakılmaksızın 1.00 sayılıp iade edileceğini iletti birkac yetkılı arkadaş.
muhtemelen de bu mac oynanmayacak deplasman 0-3 hukmen sayılacak.
Deplasman hükmen kazandı zaten Facebook’ta öyle diyorlar

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,941
2,675
113
Yağmur yüzünden maç durmussa neden hükmen dep kazaniyor

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,374
10,623
113
gecmis olsun 00 bitmiş yazmıssın ne yazmam lazımdı knka söyle yazayim
Maç iptal kanka bende oynadım demiştim Instagram hesaplarında maç kalıcı olarak durduruldu demiş tribünlerden işaret fişeği atmışlar bir oyuncuya gelmiş. Hakem heyeti karar verecekmiş ne olacağına ama maç oynamayacak adamlar uçağa binmiş gitmiş bile.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,274
9,798
113
Maç iptal kanka bende oynadım demiştim Instagram hesaplarında maç kalıcı olarak durduruldu demiş tribünlerden işaret fişeği atmışlar bir oyuncuya gelmiş. Hakem heyeti karar verecekmiş ne olacağına ama maç oynamayacak adamlar uçağa binmiş gitmiş bile.
Dep hükmen kazanmış Facebook’ta öyle diyorlar

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,212
14,208
113
valla bılmıyom detayına hıc bakmadim da 4300 dıger ıkı mactan gelır sabaha yatırsalar barı haftasonu bır seyler denerım cok cok fazla kaybettım slotta dunden berı

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,374
10,623
113
valla bılmıyom detayına hıc bakmadim da 4300 dıger ıkı mactan gelır sabaha yatırsalar barı haftasonu bır seyler denerım cok cok fazla kaybettım slotta dunden berı
O para banko ceptede 24 saat bekletilir mi erkenden iptal mi ederler bakalım kanka geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...