- 5,155
- 3,067
- 113
Sen de arada paylasiyorsun benim iş yoğun olmasa senle kafa patlatsak bultene 4 bultenin 2 sini atarız içeri aslındaCantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin mi
Sen de arada paylasiyorsun benim iş yoğun olmasa senle kafa patlatsak bultene 4 bultenin 2 sini atarız içeri aslındaCantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin mi
Aynen bu işin içindeyim sadece biliyon istediğin zaman yaz bana her zaman müsaitim istersen numaramı da veriyim sana sıkıntı yokSen de arada paylasiyorsun benim iş yoğun olmasa senle kafa patlatsak bultene 4 bultenin 2 sini atarız içeri aslında
Eyv hafta sonraları ben Veliefendi de oluyorum . İşin içindeyim derken bir bağın varmıAynen bu işin içindeyim sadece biliyon istediğin zaman yaz bana her zaman müsaitim istersen numaramı da veriyim sana sıkıntı yok
Benim kuzenin atları var eskiden ortaktık ben bıraktım ortaklığı izmir deyiz 26 senedir hergün oyunuyorumEyv hafta sonraları ben Veliefendi de oluyorum . İşin içindeyim derken bir bağın varmı
9 numara son izci gelmiş. Bol şans. 3 numara startta geciktiBaba berkan soyle oldu https://youtube.com/shorts/ghaKShHfTd4?si=xQDeB2Mm-LMC0a8w
İkinci gelen 8 vardı bende çok geç kaldı para yapardı 6’lı ama kardeşte yoktu 8 de onun kısmeti varmış9 numara son izci gelmiş. Bol şans. 3 numara startta gecikti
Sağlık olsun kanka. Arkadaşın kupon güzel son ayakta inşallah Bi sürpriz gelir . Ben keyfine oynarım her zaman izlemeyi seviyorum . Benim yaptığım 6 li kuponlar 50 lirayı geçmez ama . Büyük kupon hiç yapmadımİkinci gelen 8 vardı bende çok geç kaldı para yapardı 6’lı ama kardeşte yoktu 8 de onun kısmeti varmış
O gün ben 100 misli buldum 6’lıyıSon oynadığım kupon . 28 tl kupon bedeli
Son ayak mı kaldı la izliyimGuzel guzrll @Baskhetci27
YesSon ayak mı kaldı la izliyim
En eşeğini getiririm ben şimdi iyi izleyin
Kanka 400 lira verdi sanırım. Tebrikler. Burda at yarışı paylaşımı olduğunu bilmiyordum . Paslaşalım. Ortak yaparızO gün ben 100 misli buldum 6’lıyı