- 11,479
- 9,660
- 113
Estidemirde totemdeyizBurayı da kurtarırsam sonda saçma sapan bir at lazım
Estidemirde totemdeyizBurayı da kurtarırsam sonda saçma sapan bir at lazım
Yarım kan bu at kardeşim grup yarışlara sokamıyolarikinizde bu ayagı 6 numara tek geçmişsiniz , türkiyenin teki bu muhtemelen
Yarı ingiliz yarı arap grup koşulara katılamaz,bunlara da kumda geçilmez, çim olursa şüpheli.ikinizde bu ayagı 6 numara tek geçmişsiniz , türkiyenin teki bu muhtemelen
hiç anlamam sizi takip ediyorum , 4 ayakta favori nerdeyse para vermez suanlıkYarım kan bu at kardeşim grup yarışlara sokamıyolar
At yarışı para kovalamak için değil öncelikle keyif için oynanır sonra da ne verirse versin bulmak için oynanır.hiç anlamam sizi takip ediyorum , 4 ayakta favori nerdeyse para vermez suanlık
Aga Göreme beyinin start provasını izleseydin yanına at yazmazdın, üzüldüm.Harbiden bana bulasmayin aticam kendimi köprüden aw burun ucu burun ucu deliricem yaEkli dosyayı görüntüle 783862
Kati zamani dışında hicbiri favori degilhiç anlamam sizi takip ediyorum , 4 ayakta favori nerdeyse para vermez suanlık
Ah beHarbiden bana bulasmayin aticam kendimi köprüden aw burun ucu burun ucu deliricem yaEkli dosyayı görüntüle 783862
Aga boşver adam zaten hiç anlamadığını başta belirtmiş.Kati zamani dışında hicbiri favori degil
Ne para vermez favorileri glese 1.100 veriyor son ayak bir essek takılsın bakım 50 den aşağı okuyormu atyarisi şans işi simdi 2 ayak patlar 100 verir millet başlar ah vah demeyeKati zamani dışında hicbiri favori degil
Valka uzuldum yav yine ucundan donmussun. Senin misli kuponlar efsane. Bu hafta yine 100 150k alacaksin benceNe para vermez favorileri glese 1.100 veriyor son ayak bir essek takılsın bakım 50 den aşağı okuyormu atyarisi şans işi simdi 2 ayak patlar 100 verir millet başlar ah vah demeye
Dogru dedinAga boşver adam zaten hiç anlamadığını başta belirtmiş.
Ya ilk bursayi atip 2 paket shaa sigara icirtme bana misliydi oda gitti selly den . 4 de kalsam geçilen at uzak yese sorun yok ulan hep boyun burun ucu lanet gelsin yaValka uzuldum yav yine ucundan donmussun. Senin misli kuponlar efsane. Bu hafta yine 100 150k alacaksin bence
Saglik olsun dost. Du bakalim ucundan donuyorsun bu hafta. Yakindir yine o efsane kuponlar diyelim 😅Ya ilk bursayi atip 2 paket shaa sigara icirtme bana misliydi oda gitti selly den . 4 de kalsam geçilen at uzak yese sorun yok ulan hep boyun burun ucu lanet gelsin ya
Cantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin miYa ilk bursayi atip 2 paket shaa sigara icirtme bana misliydi oda gitti selly den . 4 de kalsam geçilen at uzak yese sorun yok ulan hep boyun burun ucu lanet gelsin ya
Bursa burasi deplasmanda izin vermez dedim dışına da güzel geldi zaten Bursa'da içerdeki atın aldığı binde bir görünür oda bizi buldu . Ganyanindan belliydi 8 in terletecegi ne diyeyimCantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin mi