Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baskhetci27 | Bursa 2. Altılı Ganyan

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
9.00

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,479
9,660
113
Ne para vermez favorileri glese 1.100 veriyor son ayak bir essek takılsın bakım 50 den aşağı okuyormu atyarisi şans işi simdi 2 ayak patlar 100 verir millet başlar ah vah demeye
Valka uzuldum yav yine ucundan donmussun. Senin misli kuponlar efsane. Bu hafta yine 100 150k alacaksin bence

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Valka uzuldum yav yine ucundan donmussun. Senin misli kuponlar efsane. Bu hafta yine 100 150k alacaksin bence
Ya ilk bursayi atip 2 paket shaa sigara icirtme bana misliydi oda gitti selly den . 4 de kalsam geçilen at uzak yese sorun yok ulan hep boyun burun ucu lanet gelsin ya

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,479
9,660
113
Ya ilk bursayi atip 2 paket shaa sigara icirtme bana misliydi oda gitti selly den . 4 de kalsam geçilen at uzak yese sorun yok ulan hep boyun burun ucu lanet gelsin ya
Saglik olsun dost. Du bakalim ucundan donuyorsun bu hafta. Yakindir yine o efsane kuponlar diyelim 😅

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Cantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin mi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Cantalupe de formda be aga son yarışında Asmar Dubai he felan da kafa tuttu izlemedin mi
Bursa burasi deplasmanda izin vermez dedim dışına da güzel geldi zaten Bursa'da içerdeki atın aldığı binde bir görünür oda bizi buldu . Ganyanindan belliydi 8 in terletecegi ne diyeyim