http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başka Bir Banka Hesabıma Para Gelirse Sıkıntı Olur Mu

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Kurtarırsın da diğer bankalar alır varsa Baska borcuk

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,562
6,777
113
bır bankadan maasıma hacız konuldu

baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım
Kisacasi şöyle söyleyeyim.Bir banka bloke keyduysa eğer başka bankaya geçeyim paramı oradan çekerim diye düşünme.Cunku bloke koyan eğer seni takip ediyorsa o bankaya da direk haciz koyuyor oradada paran gider.Hele PTT direk koyuyor.Guvenli paranı almak istiyorsan en kolayı tanıdığın veya yakınına gönderttir öyle al paranı.Basima geldi çünkü bende başka bankadan çekerim dedim takip etmiş bloke olan yer parayi cekemeden orayada bloke koydurtmus.Benim diyeceğim bu kadar yinede senin bileceğin iş.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Bende üçtane borç var ıkı sahsi bir garanti 6 yıllık borclar

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Benim sana tavsıyem yakınında guvendıgın birisi varsa akrabada olur git konus sonrada masımın tamamının bu kısıye borcum karsılıgnda aktarılmasını istiyorum diye vekalet ver her ay Ark hesabına yatar sende ondan kesintisiz alırsın

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Sıkıntı dediğim gibi hiç kendini zor duruma sokma.Bence bir tanıdığa şöyle başkasının üstüne yatsın git çek
Ben öyle yapıyorum zaten saol dusunce ıcın bunuda bana Bı varlıklı Ark anlatmıştı parası olan adam tılkılığı ıyı bılıyo :)

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,625
5,750
113
Dostum eğer borcun devlete değilse hiç bir kurum maaş hesabına bloke koyamaz ancak 4de 1ine el koyar ara avukatı sert çık o blokeyi geri alır

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
1,794
113
Benide az önce avukat aradı yarın ev adresinde ol 1den sonra icra gelecek diye doğru olabilir mi acaba

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,625
5,750
113
Benide az önce avukat aradı yarın ev adresinde ol 1den sonra icra gelecek diye doğru olabilir mi acaba
Yalan kardeşim seni korkutuyorlar ararsa gel kardeşim alabiliyorsan al de artı hiç bişe alamaz anne yada babanı yediemin olarak gösterir onlara emanet eder eşyaları yene evde kalır öle alıp gitme devri bitti

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
1,794
113
Yalan kardeşim seni korkutuyorlar ararsa gel kardeşim alabiliyorsan al de artı hiç bişe alamaz anne yada babanı yediemin olarak gösterir onlara emanet eder eşyaları yene evde kalır öle alıp gitme devri bitti
Anladim çalışıyorum zaten ilk önce maaşa haciz gelir galiba

Medyum

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
81
60
18
iyi olmuş daha bu bir şey değil beteri de gelecek,
tokatladığını sandığın adamlar kan alacak biraz zaman kaldı