- 8,405
- 8,105
- 113
Kurtarırsın da diğer bankalar alır varsa Baska borcuk
Fatrketmıyo bolkeyı koydumu yeterli para gırısı olsun sorgusuz el koyarBanka borcu degil benimki normal sahsi bi magaza
Kisacasi şöyle söyleyeyim.Bir banka bloke keyduysa eğer başka bankaya geçeyim paramı oradan çekerim diye düşünme.Cunku bloke koyan eğer seni takip ediyorsa o bankaya da direk haciz koyuyor oradada paran gider.Hele PTT direk koyuyor.Guvenli paranı almak istiyorsan en kolayı tanıdığın veya yakınına gönderttir öyle al paranı.Basima geldi çünkü bende başka bankadan çekerim dedim takip etmiş bloke olan yer parayi cekemeden orayada bloke koydurtmus.Benim diyeceğim bu kadar yinede senin bileceğin iş.bır bankadan maasıma hacız konuldu
baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım
Sıkıntı dediğim gibi hiç kendini zor duruma sokma.Bence bir tanıdığa şöyle başkasının üstüne yatsın git çekBende üçtane borç var ıkı sahsi bir garanti 6 yıllık borclar
Ben öyle yapıyorum zaten saol dusunce ıcın bunuda bana Bı varlıklı Ark anlatmıştı parası olan adam tılkılığı ıyı bılıyoSıkıntı dediğim gibi hiç kendini zor duruma sokma.Bence bir tanıdığa şöyle başkasının üstüne yatsın git çek
Diğer bankayada haciz göndermiş olabilirlerbır bankadan maasıma hacız konuldu
baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım
Yalan kardeşim seni korkutuyorlar ararsa gel kardeşim alabiliyorsan al de artı hiç bişe alamaz anne yada babanı yediemin olarak gösterir onlara emanet eder eşyaları yene evde kalır öle alıp gitme devri bittiBenide az önce avukat aradı yarın ev adresinde ol 1den sonra icra gelecek diye doğru olabilir mi acaba
Anladim çalışıyorum zaten ilk önce maaşa haciz gelir galibaYalan kardeşim seni korkutuyorlar ararsa gel kardeşim alabiliyorsan al de artı hiç bişe alamaz anne yada babanı yediemin olarak gösterir onlara emanet eder eşyaları yene evde kalır öle alıp gitme devri bitti
Oda 4de1ineAnladim çalışıyorum zaten ilk önce maaşa haciz gelir galiba
Anladım hocam çok saolOda 4de1ine