- 5,608
- 5,892
- 113
Ulan yavşak 20 fark var uzaması lazım diyorsun benim ağzımı açtırma dalga geçmek için mı gelmişsin dünyayaUzamazı lazım demek sana neden batıyor delıkanlı herseye atlama
Ulan yavşak 20 fark var uzaması lazım diyorsun benim ağzımı açtırma dalga geçmek için mı gelmişsin dünyayaUzamazı lazım demek sana neden batıyor delıkanlı herseye atlama
Baska secenek yok anlamında soledım gelmesı ıcın 20 sayı olsun olmasın sana gıren cıkan ne dalaksızUlan yavşak 20 fark var uzaması lazım diyorsun benim ağzımı açtırma dalga geçmek için mı gelmişsin dünyaya
Engelle geç uğraşmaUlan yavşak 20 fark var uzaması lazım diyorsun benim ağzımı açtırma dalga geçmek için mı gelmişsin dünyaya
Yakında parası biter saymaya başlarOksijen israfı 40 yaşına gelmiş katlanilmaz engelledim topu
Yav sende ne yanar donersın benı gectınYakında parası biter saymaya başlar
Adamlar 50 k kaybetmiş bokunu cikarma sende aq şaka var şaka var hala tassak geçiyorsunBaska secenek yok anlamında soledım gelmesı ıcın 20 sayı olsun olmasın sana gıren cıkan ne dalaksız
Dalga geçerek söylersen bende sana giren çıkanı sorgularım adam ol kendine işine bakBaska secenek yok anlamında soledım gelmesı ıcın 20 sayı olsun olmasın sana gıren cıkan ne dalaksız
Bana mı diyorsun az utanman olsun aqYav sende ne yanar donersın benı gectın
Nıye gıtmıyon laYazıklar olsun 45 sayfa olmuş burası, kupon kesin geldi dedim. Yine gelmemiş. İşe gitmek için kalktım ama malesef gidemeyecem
Tek 3lük yaktı dostum reaves atamadı kahpeYazıklar olsun 45 sayfa olmuş burası, kupon kesin geldi dedim. Yine gelmemiş. İşe gitmek için kalktım ama malesef gidemeyecem
Ama uzasa gelırdı 1 taneTek 3lük yaktı dostum reaves atamadı kahpe
Kanka bende biraz önce girdim dedim rəsat sonunda başarmış sona geldim hüsran 10 gündür berbat günler geçiriyoruz ama sakin kalmamiz lazımYazıklar olsun 45 sayfa olmuş burası, kupon kesin geldi dedim. Yine gelmemiş. İşe gitmek için kalktım ama malesef gidemeyecem
O oe nin 5-6 atacağını düşünüyordum doncic yok diye en son yatıracak adam gözüyle baktım yazık olmuşTek 3lük yaktı dostum reaves atamadı kahpe
8de 3 attı şerefsizO ov nin 5-6 atacağını düşünüyordum doncic yok diye en son yatıracak adam gözüyle baktım yazık olmuş
Lan metin 20 fark vardı uzarsa diyorsun maç bitmiş hala uzarsa diyorsun ben seni şimdi bi uzatırım burdan nereye gideceğini bilemezsin dalga geçiyor hala yawAma uzasa gelırdı 1 tane
Geçmiş olsun Roşhat inşallah telafisi fazlasıyla olur kral, işine git salma kendini her yeni gün yeni bir umutYazıklar olsun 45 sayfa olmuş burası, kupon kesin geldi dedim. Yine gelmemiş. İşe gitmek için kalktım ama malesef gidemeyecem