http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios | Son Kurşun

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.00

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,413
5,449
113
Metin sana tek kelime daha demiyecem görüşürüz seninle elbet

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,539
28,488
113
Lan metin 20 fark vardı uzarsa diyorsun maç bitmiş hala uzarsa diyorsun ben seni şimdi bi uzatırım burdan nereye gideceğini bilemezsin dalga geçiyor hala yaw
Bak anlamıyorsun kapasıten yetmıyo gelmesı ıcın uzaması lazımdı dıyorum farkı felan dusunerek solemıyorum tek yol oydu dıyorum varmıydı baska gelme yolu??

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,539
28,488
113
Uzaması gerek yoktu ki dış atışi çok iyi o cakkalin da az denemiş. 12-13 dener 5-6 sokardi. Doncic yok en az 15 tane denemesi lazımdı hiç denememis ki
Kanka sen akıllı adamsın dassak mı olıyor 1 tane daha cıkması ıcın uzamazı lazımdı demek

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,503
15,453
113
Uzaması gerek yoktu ki dış atışi çok iyi o cakkalin da az denemiş. 12-13 dener 5-6 sokardi. Doncic yok en az 15 tane denemesi lazımdı hiç denememis ki
Kalk işine git Allah büyük bakalım belki bugün veya yarın yakın zamanda toparlarsın inşallah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,183
17,308
113
Dostum kuponlar burda bak hala açıkta duruyor, bozumda olmuyor oyuncu bahsinde bilgin olsun. Geçmiş olsun ikimizede @AzraeL Screenshot_2025-10-28-08-31-27-305_com.android.chrome.jpg

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,365
3,834
113
Banane milleten adamın kazancını Tebrik ettim çocuk mu millet kavga ediyor küfür edip ağzını bozma yoksa bende seni bozarım
Yavaş boz ,sana cevap vermeye değmez zaten aklı başında biri olsan o kadar sayfa mesajın içinden gidip onu bulmazdin.

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,687
1,059
113
Yavaş boz ,sana cevap vermeye değmez zaten aklı başında biri olsan o kadar sayfa mesajın içinden gidip onu bulmazdin.
Sanane kardeşim istediğim mesaja cevap veririm sen sağlık bakanı misin sen burun boğaz kulak doktoru musun

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,687
1,059
113
Nickine bakanda seni aklı başında biri zanneder
Ne var nikimde dostum senin sorunun ne sayfanın sonunda adam kazndim yazısını gördüm Tebrikler dedim bu niye battı sana bu kdar adam kuponu yattı napalim ağlayalım mi 3 gündür 2 sayı basketle milyarlarım gitti kumar bu kayıp da var işin içinde