- 5,413
- 5,449
- 113
Metin sana tek kelime daha demiyecem görüşürüz seninle elbet
Bak anlamıyorsun kapasıten yetmıyo gelmesı ıcın uzaması lazımdı dıyorum farkı felan dusunerek solemıyorum tek yol oydu dıyorum varmıydı baska gelme yolu??Lan metin 20 fark vardı uzarsa diyorsun maç bitmiş hala uzarsa diyorsun ben seni şimdi bi uzatırım burdan nereye gideceğini bilemezsin dalga geçiyor hala yaw
Uzaması gerek yoktu ki dış atışi çok iyi o cakkalin da az denemiş. 12-13 dener 5-6 sokardi. Doncic yok en az 15 tane denemesi lazımdı hiç denememis kiAma uzasa gelırdı 1 tane
Kanka sen akıllı adamsın dassak mı olıyor 1 tane daha cıkması ıcın uzamazı lazımdı demekUzaması gerek yoktu ki dış atışi çok iyi o cakkalin da az denemiş. 12-13 dener 5-6 sokardi. Doncic yok en az 15 tane denemesi lazımdı hiç denememis ki
Eyvallah iki gözüm varolasinGeçmiş olsun Roşhat inşallah telafisi fazlasıyla olur kral, işine git salma kendini her yeni gün yeni bir umut
Kalk işine git Allah büyük bakalım belki bugün veya yarın yakın zamanda toparlarsın inşallahUzaması gerek yoktu ki dış atışi çok iyi o cakkalin da az denemiş. 12-13 dener 5-6 sokardi. Doncic yok en az 15 tane denemesi lazımdı hiç denememis ki
Eyvallah can gardasim, istemeye istemeye gidecez, sağlık olsunKalk işine git Allah büyük bakalım belki bugün veya yarın yakın zamanda toparlarsın inşallah
Aynen her ne olursa olsun en önemli olan sağlık yarın öbür gün parayı vurunca bu hallerine güleriz inşallah hahahahahEyvallah can gardasim, istemeye istemeye gidecez, sağlık olsun
TebriklerPortland -11.5 dan da birazcık kazandık bugünlük bu kadar yeterli
Sie millet burada birbirine girmiş senin derdine bakTebrikler
Sayısına dalsan ah ahhh nasıp yıkmusDostum kuponlar burda bak hala açıkta duruyor, bozumda olmuyor oyuncu bahsinde bilgin olsun. Geçmiş olsun ikimizede @AzraeL Ekli dosyayı görüntüle 869310
Banane milleten adamın kazancını Tebrik ettim çocuk mu millet kavga ediyor küfür edip ağzını bozma yoksa bende seni bozarımSie millet burada birbirine girmiş senin derdine bak
Doncic yok 4 tane rahat sokar dedimSayısına dalsan ah ahhh nasıp yıkmus
Yavaş boz ,sana cevap vermeye değmez zaten aklı başında biri olsan o kadar sayfa mesajın içinden gidip onu bulmazdin.Banane milleten adamın kazancını Tebrik ettim çocuk mu millet kavga ediyor küfür edip ağzını bozma yoksa bende seni bozarım
Adamı dısarda 2 kısı tutuyodu bos kaldıklarında soktudaDoncic yok 4 tane rahat sokar dedim
Sanane kardeşim istediğim mesaja cevap veririm sen sağlık bakanı misin sen burun boğaz kulak doktoru musunYavaş boz ,sana cevap vermeye değmez zaten aklı başında biri olsan o kadar sayfa mesajın içinden gidip onu bulmazdin.
Nickine bakanda seni aklı başında biri zannederSanane kardeşim istediğim mesaja cevap veririm sen sağlık bakanı misin sen burun boğaz kulak doktoru musun
Ne var nikimde dostum senin sorunun ne sayfanın sonunda adam kazndim yazısını gördüm Tebrikler dedim bu niye battı sana bu kdar adam kuponu yattı napalim ağlayalım mi 3 gündür 2 sayı basketle milyarlarım gitti kumar bu kayıp da var işin içindeNickine bakanda seni aklı başında biri zanneder