- 6,188
- 4,024
- 113
Kusura bakma Tahir , direk bana yazdın sandım ondan şaşırdım öyle tepki verdimKüfür etmesini biliyorsan özür dilemesinide bilirsin
Kusura bakma Tahir , direk bana yazdın sandım ondan şaşırdım öyle tepki verdimKüfür etmesini biliyorsan özür dilemesinide bilirsin
Külodu indiriyon leş gibi kıcını yıkayamaz ama makyaj a geldi mi boyama kitabıBide alıp kizi öpsen resmen boya kupu olursun eniste 3 kilo boya sürüyorlar yüzlerine puaha
HahahaFerdi gittiginden beri tadi tuzu kkalmadi 😂
Sıkıntı yok kanka emin olmadığım hiç birşey hakkında sallamam bana güven.Ben cemsin den bahsetmistim de bizde hırsıza hırsız denir sana inanıyorum tabiki görmüşsün böyle bi konu zamananinda yanlış kişiye iyilik yapmışiz demekki ogrndkk
Iste en hassas olan bölgeye onem vermleri lazımken tam tersini yapiyorlar puahaKülodu indiriyon leş gibi kıcını yıkayamaz ama makyaj a geldi mi boyama kitabı
Ödedi günü gelmeden cemsin den 10 tane yapar Ahmet
Ferdi tam bas belasıydi valla günde en az 5 dm atardi insana puahaFerdi gittiginden beri tadi tuzu kkalmadi 😂
Eyvallah kanka güveniyorum zatenSıkıntı yok kanka emin olmadığım hiç birşey hakkında sallamam bana güven.
Benim dm sürekli yanıyordu valla etiketlerde cabasi 🤣Ferdi tam bas belasıydi valla günde en az 5 dm atardi insana puaha
Ruh hastası çok var forumda ayrıca gerizakalı çok var iq testi yapsın bak başkan foruma 90 iq altı giremez üyelik girişine koysun yarın burda 50 kişi olmayız net varsa iddiaya girecek milyon koyarım masaya adaştan alıpBide şey var 100 tane mesajı var bir kere bile şurada şu bonus var şu beleş para var dememiş iyilik akımında biri birşey yazınca
' iyilikten başka herşey var ' muhabbeti başka yerde edin der kod sayfasında kod yokmu der kod gelincede bitik yazar ulan varya bir gıcık olurum karşımda olsa ümüğünden sıkar atarım 🤣🤣
Mrlba forum da gevşek adamlar yüzünden oda girmiyor artik adami da kac kisi dolandırdı hemde yüklü miktarlar dost@Barrios burda bitane ata vardı o da gitti galiba ferdinin arkasından nerde o
Dm diyince @fearjr1992 nerdesin sen dm diyince aklıma geldin 😃😃🤣🤣Ferdi tam bas belasıydi valla günde en az 5 dm atardi insana puaha
Ruhu buralarda gülüyorFerdi tam bas belasıydi valla günde en az 5 dm atardi insana puaha
Ahmet saglam adamdir gozum kapalı bu forumda para emanet edeceğim adamdirÖdedi günü gelmeden cemsin den 10 tane yapar Ahmet
Bizim külotlarımızla artık leş gibi gezmeyeceksin gel geeeell küloda gelllllKülodu indiriyon leş gibi kıcını yıkayamaz ama makyaj a geldi mi boyama kitabı
50 kişi bile çıkmaz sen ve üç beş kişi kalır ben falan dünden giderim 😂😂Ruh hastası çok var forumda ayrıca gerizakalı çok var iq testi yapsın bak başkan foruma 90 iq altı giremez üyelik girişine koysun yarın burda 50 kişi olmayız net varsa iddiaya girecek milyon koyarım masaya adaştan alıp
Valla severdim onuda muhabbetti iyiydi gitmeseydi keskeMrlba forum da gevşek adamlar yüzünden oda girmiyor artik adami da kac kisi dolandırdı hemde yüklü miktarlar dost
Bana gözlerin açık da edebilirsinAhmet saglam adamdir gozum kapalı bu forumda para emanet edeceğim adamdir
Ee demiştim sana parada sıkıntı yapacağını sanmıyorum Ahmet’in diye. Bizde de var insan sarraflığı 😂Ödedi günü gelmeden cemsin den 10 tane yapar Ahmet