Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Ben cemsin den bahsetmistim de bizde hırsıza hırsız denir sana inanıyorum tabiki görmüşsün böyle bi konu zamananinda yanlış kişiye iyilik yapmışiz demekki ogrndkk
Sıkıntı yok kanka emin olmadığım hiç birşey hakkında sallamam bana güven.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,217
95,531
113
Bide şey var 100 tane mesajı var bir kere bile şurada şu bonus var şu beleş para var dememiş iyilik akımında biri birşey yazınca
' iyilikten başka herşey var ' muhabbeti başka yerde edin der kod sayfasında kod yokmu der kod gelincede bitik yazar ulan varya bir gıcık olurum karşımda olsa ümüğünden sıkar atarım 🤣🤣
Ruh hastası çok var forumda ayrıca gerizakalı çok var iq testi yapsın bak başkan foruma 90 iq altı giremez üyelik girişine koysun yarın burda 50 kişi olmayız net varsa iddiaya girecek milyon koyarım masaya adaştan alıp

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,400
10,654
113
Ruh hastası çok var forumda ayrıca gerizakalı çok var iq testi yapsın bak başkan foruma 90 iq altı giremez üyelik girişine koysun yarın burda 50 kişi olmayız net varsa iddiaya girecek milyon koyarım masaya adaştan alıp
50 kişi bile çıkmaz sen ve üç beş kişi kalır ben falan dünden giderim 😂😂