Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,261
95,574
113
Forumda 3 5 kişi sınırsız ban yerse forum eskisi gibi keyif veren seviyeye çıkabilir bak biz misal bu konuda güzel ve yapıcı bir şekilde muhabett ediyoruz ve bu laflarımizi bile raporlayan insanlar oluyor dost
Adamlar banlatmak için uğraşıyor sinsi sinsi sadece mesajları okuyan üyeler var

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Bizim 61 Ahmet işte. Cemsin baya kışkırttı arkamdan konuştu kanka dedi. 2 cevap verdim benide banladılar dedi. Ee ben demiştim o adamın ne olduğunu ne diye onla para alışverişine giriyorsun ki. Ahmet’in dediği doğrudur düzenbazlık yapacağını hiç sanmıyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,423
32,865
113
Ya eniste bak sen bizden cok eski uyesin bizde kac senedir aktifiz bu forumda ben sevmediğim adamların konusuna dahil bile olmuyorum artik millet masallah her konuyu adminler gibi okuyup raporluyorlar çok tuhaf

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,197
26,005
113
Bizim 61 Ahmet işte. Cemsin baya kışkırttı arkamdan konuştu kanka dedi. 2 cevap verdim benide banladılar dedi. Ee ben demiştim o adamın ne olduğunu ne diye onla para alışverişine giriyorsun ki. Ahmet’in dediği doğrudur düzenbazlık yapacağını hiç sanmıyorum
Suç Ahmette cemsinle ticaret mi yapılır

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,219
8,822
113
Sen kendin konu açtığında demedin mi benzinliğin parasını çaldım kumarda oynadım diye kardeş adam yanlış birşey dememiş ki buna sizin orda esnaflık mı deniliyor 🤣 @tahir1603
Ben cemsin den bahsetmistim de bizde hırsıza hırsız denir sana inanıyorum tabiki görmüşsün böyle bi konu zamananinda yanlış kişiye iyilik yapmışiz demekki ogrndkk

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,419
10,673
113
Bide şey var 100 tane mesajı var bir kere bile şurada şu bonus var şu beleş para var dememiş iyilik akımında biri birşey yazınca
' iyilikten başka herşey var ' muhabbeti başka yerde edin der kod sayfasında kod yokmu der kod gelincede bitik yazar ulan varya bir gıcık olurum karşımda olsa ümüğünden sıkar atarım 🤣🤣