Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,147
1,966
113
La Matbet parayı geç yolladı şerefin var mı Matbet bu kuponu oynayacaktım hayırlı olsun kanka

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
İlk dediğin yüzünden kanka marifet değil bu rezillik resmen
Ben kimyasal değilde kuru kullandım 3-4 ay hiç sevemedim tadı zaten nefretlik leş bişey. Kafa yapıyor ama kafa yaptığının farkında değilsin kendinde değilsin. Bidaha bulaşmadım benlik değil

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,566
12,157
113
Kuruluş Osman’da oynamak için sakal ektiren adam vardı almamışlar diziye
Doğrudur, bir zamanlar Osmanlı diye bir dizi vardı trtde, izmitte çekiliyordu, stajımı orda yapmıştım, dönem dizileri çok yorucu işler. Ve titizlikle işliyorlar. Ama sakal olayı biraz tuhaf geldi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,234
8,838
113
İki seneye evim hazır kanka kumardan öyle ev araba almak gibi bı hayalim hiç olmadi vallahi bı turuncu ayfon 17 çekeriz icrayi kaldırırız 50 k ya geri kalanı da yeriz
En iyileri senin olsun kanka 3 yerden büyük bilet etkinligim var iphone17 turuncu mu bilmem de 2 tane çıkarsa birini kargoliyim sana bi yerde 1100 bi yerde 5000 bilet var iPhone 17 20 tane hediyeli hahhdd

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,315
95,647
113
Niye la adamlar 500 k kaybediyor 200 k kazanınca replay atıyor o kazanç değil mi
Ben çok denedim lisanslı yerlerde emin ol dolandırıyor hepsi kanka oyunların değil slot havuzunun bir payı var dede verir hacksawda geri alırlar hepsini bunların çevirdiği dalavere çok büyül

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,510
32,958
113
En iyileri senin olsun kanka 3 yerden büyük bilet etkinligim var iphone17 turuncu mu bilmem de 2 tane çıkarsa birini kargoliyim sana bi yerde 1100 bi yerde 5000 bilet var iPhone 17 20 tane hediyeli hahhdd
Cikmaz hayal kurma ben bu biletler için 1 sene hayaller kurdum tonlarca bilet aldım sonunda sadece başi çıktı hepsi dümen sadece

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,221
26,043
113
Hiç utanmıyon demi şunu derken ulan 200 k kazanmissin 500 atıyordun Allahsiz onu da almadım gerçi 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,566
12,157
113
Sonunu bağlayamadın aq vinç ne alaka 🤣 iyidir ya onlarda güzel para kazanıyor sanki
Maaş fena değil şükür ama ara ara benim bu işte ne işim var diye kendimi sorguluyorum😅Ya biraz benim serseriliğimden kaynaklı, asabiyetimden dolayı çok işten çıkardılar. Yoksa ilk İstanbuldan geri döndüğümde Garanti Bankasının mülakatlarına girip kazandım gişede başlamıştım işe orda da yöneticiye gider yaptım çıkardılar yoksa kaç yıllık bankacıydım şu an orda da forsum iyiydi, bekçiliği kazandım, orda da devam eden mahkemem vardı güvenlik soruşturmasndan elediler, sınavı kazanmıştım. Sonra mahkemeden beraat aldık hakkımız yandı. En son biri kafama girdi vinç ehliyeti aldım takılıyorum şimdi.