Bol şans kanka , daim olsun şansınGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Sen sanırım eski zamanları unutmuşsun neyse ben bir şey demiyorum Ferhat abiye sor istersen bir hatırlatsın forumda sevdiğim nadir adamlardan birisinin 200-250 roll parası için ne ben sana ne sen bana yazmışsındır varsa vardır yoksa yoktur, bir kere dedim 500 at borç olsun diye onda da şu gelirse bu gelirse dedin bol şans diledim ısrar etmedim fakat bu dediklerin hiç olmadı, kendine iyi davran daha hiçbir konuna gelmem, olayın para olmadığını anlaman gerekirdi. Hayırlı forumlar.Niye aliniyorsun ki dost gercekler insanı kizdirmamalı. Ben senin rolüne gelip bol şans dileyip kaçıyorum çünkü bana ulaşmadığını biliyorum ama bak gücenmiyorum cunki tercih meselesi bu. Sende gucenme
Olay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardımBol şans kral ben anladım iyilik zinciri kuruyorsunda @Beşiktaş Ferhat abi 2. Adıma gelemiyor bir türlü onu ne yapcaz
En iyisini yaptınOlay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardım
İyi forumlar dostSen sanırım eski zamanları unutmuşsun neyse ben bir şey demiyorum Ferhat abiye sor istersen bir hatırlatsın forumda sevdiğim nadir adamlardan birisinin 200-250 roll parası için ne ben sana ne sen bana yazmışsındır varsa vardır yoksa yoktur, bir kere dedim 500 at borç olsun diye onda da şu gelirse bu gelirse dedin bol şans diledim ısrar etmedim fakat bu dediklerin hiç olmadı, kendine iyi davran daha hiçbir konuna gelmem, olayın para olmadığını anlaman gerekirdi. Hayırlı forumlar.
Estağfurullah kral ben Ferhat abiye ithafen yazdım uyanık değil iki makara yapalım dşyeOlay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardım
Neden biz dusmanmiyiz puahahGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Evet daha geçen gün birbirimize picak çektik burda puhahhaaNeden biz dusmanmiyiz puahah
Aha erhanım geldiNeden biz dusmanmiyiz puahah
Seni kursuna dizerim gaddar puahahEvet daha geçen gün birbirimize picak çektik burda puhahhaa
Erhan yigenin nasıl oldu@wasil bu listede wasil var ben yokum hüngür hüngür ağlıyorum
Cezamızı yatıp çıktık dost varmi özgürlük gibisi puahaAha erhanım geldi
Taburcu oldu şükürErhan yigenin nasıl oldu
Kendimi goremedim orda ama olsun daha konuna gelmem dostOlay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardım