Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios | Kombine Son Maç

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.20

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,370
1,817
113
Bol şans kral ben anladım iyilik zinciri kuruyorsunda @Beşiktaş Ferhat abi 2. Adıma gelemiyor bir türlü onu ne yapcaz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Niye aliniyorsun ki dost gercekler insanı kizdirmamalı. Ben senin rolüne gelip bol şans dileyip kaçıyorum çünkü bana ulaşmadığını biliyorum ama bak gücenmiyorum cunki tercih meselesi bu. Sende gucenme
Sen sanırım eski zamanları unutmuşsun neyse ben bir şey demiyorum Ferhat abiye sor istersen bir hatırlatsın forumda sevdiğim nadir adamlardan birisinin 200-250 roll parası için ne ben sana ne sen bana yazmışsındır varsa vardır yoksa yoktur, bir kere dedim 500 at borç olsun diye onda da şu gelirse bu gelirse dedin bol şans diledim ısrar etmedim fakat bu dediklerin hiç olmadı, kendine iyi davran daha hiçbir konuna gelmem, olayın para olmadığını anlaman gerekirdi. Hayırlı forumlar.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,403
12,425
113
Bol şans kral ben anladım iyilik zinciri kuruyorsunda @Beşiktaş Ferhat abi 2. Adıma gelemiyor bir türlü onu ne yapcaz
Olay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,403
12,425
113
Sen sanırım eski zamanları unutmuşsun neyse ben bir şey demiyorum Ferhat abiye sor istersen bir hatırlatsın forumda sevdiğim nadir adamlardan birisinin 200-250 roll parası için ne ben sana ne sen bana yazmışsındır varsa vardır yoksa yoktur, bir kere dedim 500 at borç olsun diye onda da şu gelirse bu gelirse dedin bol şans diledim ısrar etmedim fakat bu dediklerin hiç olmadı, kendine iyi davran daha hiçbir konuna gelmem, olayın para olmadığını anlaman gerekirdi. Hayırlı forumlar.
İyi forumlar dost

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,370
1,817
113
Olay şundan ibaret dost son zamanlarda sıkıntılı bir durumun içine düştüm bu süreçte iyi kötü destek olmaya çalışan adamları yazdım. Hoş imkanım el verseydi daha fazla kişiyi yazardım
Estağfurullah kral ben Ferhat abiye ithafen yazdım uyanık değil iki makara yapalım dşye